Zadovoljna.si
Mattia Rutar

Oddaje

Mattia Rutar iskreno: 'Svoj cilj sem dosegel'

M. A.
07. 11. 2021 05.00
0

Simpatični Primorec Mattia Rutar je ob prihodu na Kmetijo obljubil, da bo delal šov in zabaval gledalce, to pa je tudi uresničil. Kljub temu je minuli četrtek žal dokončno zapustil tekmovanje in bitko za 50.000 evrov, a ničesar ne obžaluje. Kot je sporočil svojim sledilcem na Instagramu, je prepričan, da je imelo življenje zanj druge načrte.

Mattia Rutar je po porazu v areni odšel v hišo v gozdu, kjer se je povezal s Polono Kranjc, a sta ju preostala člana 'družine' izigrala in Mattia se je moral dokončno posloviti od sodelovanja v šovu. A kot pravi, mu ni za nič žal, če bi lahko, bi morda v tekmovanje prišel že prvi dan in ne pozneje, sicer pa verjame, da je svoj cilj dosegel: 'Moje poslanstvo na Kmetiji je bilo, da naredim čim večji šov in da se me bodo ljudje zapomnili tudi potem, ko pridem ven.' In to je 20-letniku tudi uspelo. Na Instagramu zdaj pridno nabira sledilce, ki jih naziva z 'breskvicami', z njim pa smo po odhodu s Kmetije klepetali tudi mi. Tako nam je med drugim zaupal, da zdaj navija za Tadeja Kolarja in mu tudi privošči zmago, spregovoril pa je tudi o najlepših in najtežjih trenutkih na Kmetiji.

Že jutri pa se napeto dogajanje v Kmetiji nadaljuje. Ob 20.55 bomo na POP TV spremljali dvoboj sezone, saj se bosta sprva v moči pomerili Lina Majcen in Karin Lipovnik, nato pa bodo na presenečenje vseh v areno prišli še preostali stanovalci hiše v gozdu, ki se bodo v četveroboju pomerili z izpadlo tekmovalko. Tisti, ki bo prvi premagal vse ovire, bo ponovno postal enakopravni član družine in bo ponovno v bitki za glavno nagrado, ostali pa se bodo kot Mattia dokončno poslovili. Napeta epizoda vas predpremierno že čaka na VOYO.

Kmetija: Boj med Lino in Karin v ponedeljek, vrača se izpadli tekmovalec
Preberi še
Kmetija: Boj med Lino in Karin v ponedeljek, vrača se izpadli tekmovalec
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Mattia Rutar se je ta teden dokončno poslovil od Kmetije.
Mattia Rutar se je ta teden dokončno poslovil od Kmetije.FOTO: POP TV


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416