Zadovoljna.si
Milan Marić

Oddaje

Kdo je seksi Srb, ki osvaja srca Slovenk?

N. Č.
05. 01. 2024 05.00
0

Mnoge balkanske serije in celovečerci osvajajo srca slovenskih ljubiteljev napetih scenarijev, a ne le z zanimivimi in pretresljivimi zapleti, temveč tudi z očarljivim srbskim igralcem, Milanom Marićem. Kdo pravzaprav je ta šarmantni moški, kako se pripravlja na vloge in kje vse ga lahko spremljamo?

Milan Marić je 33-letni srbski igralec, ki je svojo igralsko kariero začel v gledališču, nadaljeval s kratkimi filmi, danes pa ima za sabo že kar nekaj glavnih vlog tako v domačih kot tujih celovečercih.

Vloga, ki ga je verjetno najbolj zaznamovala, je lik pisatelja Sergeja Dovtalova v filmu Dovtalov. To je vloga, zaradi katere se je v treh mesecih moral ne le zrediti za 30 kilogramov, ampak tudi naučiti tekoče ruski jezik. Pred podoben izziv je bil postavljen tudi pred snemanjem filma Toma, ki pripoveduje zgodbo o pokojnem srbskem glasbeniku, Tome Zdravkovića. Filmsko uspešnico si boste lahko ogledali to soboto, 6. januarja, ob 20.00 na POP TV.

 Za vlogo Toma Zdravkovića je moral srbski zvezdnik izgubiti kar 24 kilogramov, ta cilj pa je zaradi časovne omejitve na žalost moral doseči s stradanjem. To se morda sliši kruto, vendar ko je ljubezen do igre tako močna kot pri Milanu, ni nobene prepreke, ne glede na to, kako velika je, težko premagati. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Do zdaj je Milan slovensko občinstvo navduševal predvsem v balkanski seriji Besa, kjer igra Luko, čustvenega, a krutega fanta, ki prihaja iz podzemlja. Igralec pravi, da ga je projekt pritegnil takoj, ko je prebral scenarij za prvo sezono serije, vendar poudarja, da ni bilo najbolj enostavno, saj se je za vlogo Luke pripravljal istočasno kot za vlogo Toma. Čeprav ima Milan morda ta privlačni "bad guy" videz, še nikoli prej ni igral zločinca, kar je bil zanj svojevrsten izziv, ki pa ga je odpravil z odliko.

"Luka je človek, ki je strašno oglat, ne pusti si, da se mu kdo približa. Super je, da se ta zid začne topiti, ko v njegovo življenje vstopi Una. Tukaj se vidi, da ta fant morda sploh ne uživa v kriminalu, ampak je bil prisiljen vstopiti vanj," je dejal Marić v srbski jutranji oddaji. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Marić o svojem zasebnem življenju ne razkriva prav veliko. "Včasih gre vse skupaj predaleč in mi postane neprijetno,"je povedal sramežljivo.

Milana lahko spremljamo tudi v drugih serijah na VOYO!  V zgodovinski drami Družina igra politika Čedomirja Jovanovića, ki je v zadnjih dneh pred aretacijo nekdanjega srbskega predsednika Slobodana Miloševića igral ključno vlogo. Ključno vlogo ima tudi v srbski akcijski seriji Obveščevalec, kjer igra glavni lik, mladega agenta Lazarja Stanojevića, ki skuša najti ravnotežje med družinskim in službenim življenjem. Na VOYO je na voljo tudi romantična drama, Jutro bo spremenilo vse, ki pripoveduje o brezizhodnem položaju mladih v Beogradu.

Milana lahko najdete na VOYO v kar treh različnih serijah in dveh filmih!
Milana lahko najdete na VOYO v kar treh različnih serijah in dveh filmih!FOTO: Profimedia
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493