Zadovoljna.si
Miran Vlahovič

Oddaje

Slovenski pevec izgubil 15 kilogramov, zdaj ga čaka nov izziv

M. A.
15. 01. 2020 07.39
2

Zdi se, da smo šele včeraj nazdravljali ob novem letu, a resnica je, da se januar že preveša v drugo polovico, prav kmalu pa bo na vrata potrkala pomlad, ki bo med drugim na TV ekrane prinesla tudi 4. sezono šova Zvezde plešejo. Tomaž Mihelič je bil kot tekmovalec predstavljen že v oddaji Znan obraz ima svoj glas, sinoči pa so v oddaji POP IN ekskluzivno predstavili drugega tekmovalca letošnje sezone.

Skupina Victory slovensko občinstvo neprekinjeno zabava že od leta 1987, vse od njenega nastanka pa je nepogrešljivi del skupine Miran Vlahovič – Miki, ki sicer velja tudi za najstarejšega člana skupine. Vedno nasmejani 51-letni Ljubljančan pa bo po več kot treh desetletjih kitaro zamenjal za soplesalko, saj se podaja v 4. sezono šova Zvezde plešejo, kjer bo pokazal tudi svoj plesni talent. Poleg plesnih koreografij bo zanj največji izziv zagotovo usklajevanje nastopov in treningov s skupino, saj kot ponosno pove, si v vseh teh letih člani skupine niso vzeli niti meseca dni premora.

Znan je prvi tekmovalec šova Zvezde plešejo!
Preberi še
Znan je prvi tekmovalec šova Zvezde plešejo!

Miki se je z glasbo sicer srečal že v otroštvu, saj prihaja iz glasbene družine, svojo prvo kitaro pa je dobil že v tretjem razredu osnovne šole, ko je hkrati začenjal tudi športno kariero v namiznem tenisu. Danes je Miki poročen in ima dva otroka, sina in hčer, prav družina pa je bila tista, ki ga je nagovorila k sodelovanju: 'Rekli so, da se me bodo odrekli,' zaupa v smehu.

Miran Vlahovič Miki se bo vrtel po plesnem parketu 4. sezone šova Zvezde plešejo.
Miran Vlahovič Miki se bo vrtel po plesnem parketu 4. sezone šova Zvezde plešejo.FOTO: Ana Gregorič

Miki sicer brez težav prizna, da je večni borec proti odvečnim kilogramom, kar pač ne gre skupaj z njegovo najljubšo pregreho – ocvrtim piščancem. V zadnjem letu je izgubil 15 kilogramov, ko je delno spremenil življenjski stil, k temu pa bodo zagotovo pripomogli novi izzivi, ki ga spomladi čakajo v šovu Zvezde plešejo.

Zmaga Tanje Žagar: 'Carsko je, carsko!'
Preberi še
Zmaga Tanje Žagar: 'Carsko je, carsko!'
Miki je v preteklem letu izgubil 15 kilogramov.
Miki je v preteklem letu izgubil 15 kilogramov.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493