Zadovoljna.si
Lara in Blaž

Oddaje

To dekle je Blažu čedalje bolj všeč, a hkrati dvomi v njeno iskrenost

M. A.
19. 11. 2022 05.00
0

V jutrišnjo epizodo priljubljenega šova Sanjski moški kot gosta vstopata Blaževa najboljša prijatelja, Mark in Jaka, ki mu bosta tokrat tudi pomagala pri odločitvi, katero dekle obdržati v tekmovanju in katero izločiti. Eno izmed deklet pa bo z njimi preživelo ves dan, a vse ne bo šlo po načrtih.

Mark in Jaka, ki kot gosta vstopata v jutrišnjo epizodo šova Sanjski moški, bosta Blaža namreč spremljala na njegovem zmenku z Laro Mlaker, kjer pa vse stvari ne bodo šle povsem po načrtih. Med igro biljarda bosta fanta namreč ubrala pristop 'deli in vladaj'; eden jo bo zasul z vprašanji, drugi pa bo opazoval njene odzive. Nato se bodo fantje ponovno srečali, Blaž pa bo priznal, da mu je Lara čedalje bolj všeč in da je že razmišljal o tem, da bi jo poljubil, a hkrati vse bolj dvomi v njeno iskrenost, kar je zaupal tudi prijateljema. Več si oglejte v spodnjem videu.

Blaževa prijatelja pa se bosta pridružila tudi ostalim tekmovalkam v vili, kjer bosta izbrala določene, za katere bosta menila, da bi se lahko najbolje ujela z Blažem. Katera dekleta so to, si lahko predpremierno že zdaj ogledate na VOYO, sicer pa novih epizod ne zamudite nocoj in jutri ob 20.00 na POP TV.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sanjski moški
Sanjski moškiFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471