To dekle je Blažu čedalje bolj všeč, a hkrati dvomi v njeno iskrenost

To dekle je Blažu čedalje bolj všeč, a hkrati dvomi v njeno iskrenost

M. A.
19.11.2022, 5:00
0
V jutrišnjo epizodo priljubljenega šova Sanjski moški kot gosta vstopata Blaževa najboljša prijatelja, Mark in Jaka, ki mu bosta tokrat tudi pomagala pri odločitvi, katero dekle obdržati v tekmovanju in katero izločiti. Eno izmed deklet pa bo z njimi preživelo ves dan, a vse ne bo šlo po načrtih.

Mark in Jaka, ki kot gosta vstopata v jutrišnjo epizodo šova Sanjski moški, bosta Blaža namreč spremljala na njegovem zmenku z Laro Mlaker, kjer pa vse stvari ne bodo šle povsem po načrtih. Med igro biljarda bosta fanta namreč ubrala pristop 'deli in vladaj'; eden jo bo zasul z vprašanji, drugi pa bo opazoval njene odzive. Nato se bodo fantje ponovno srečali, Blaž pa bo priznal, da mu je Lara čedalje bolj všeč in da je že razmišljal o tem, da bi jo poljubil, a hkrati vse bolj dvomi v njeno iskrenost, kar je zaupal tudi prijateljema. Več si oglejte v spodnjem videu.

Blaževa prijatelja pa se bosta pridružila tudi ostalim tekmovalkam v vili, kjer bosta izbrala določene, za katere bosta menila, da bi se lahko najbolje ujela z Blažem. Katera dekleta so to, si lahko predpremierno že zdaj ogledate na VOYO, sicer pa novih epizod ne zamudite nocoj in jutri ob 20.00 na POP TV.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Sanjski moški
Sanjski moškiFOTO: POP TV