Zadovoljna.si
Sodelujte v nagradni igri in osvojite predpasnik oddaje Mali šef Slovenije!

Oddaje

Osvojite predpasnik Mali šef Slovenije

Zadovoljna.si
29. 03. 2021 08.13
0

Za kuhanje ni nikoli prezgodaj, če otroci le izkažejo zanimanje in željo za to, pravijo vsi trije žiranti v oddaji Mali šef Slovenije, ki že tretjo pomlad krajša nedeljske popoldneve na POP TV. Če imate tudi vi doma nadobudneža ali pa morda nečaka ali prijateljičinega otroka, ki rad vihti kuhalnico, sodelujte v nagradni igri, ki vam lahko prinese simpatičen predpasnik.

V tretji sezoni oddaje Mali šef Slovenije smo spoznali osem novih parov, ki po učenju v zadnjih razredih osnovne šole knjige radi zamenjajo za kuhalnice in staršem pomagajo pri kuhi ali pa jih iz kuhinje kar naženejo in za kosilo poskrbijo sami. Če imate takšnega nadobudneža kar doma ali pa ga poznate, sodelujte v spodnji nagradni igri in se potegujte za simpatičen predpasnik oddaje Mali šef Slovenije, ob tem pa ne zamudite novih epizod vsako nedeljo ob 18.00 na POP TV; takoj po novi oddaji Zadovoljna, ki z Niko Ambrožič Urbas na POP TV prihaja vsako nedeljo ob 17.30!

Izpolnite spodnjo prijavnico in se potegujte za predpasnik. Časa imate do torka, 6. aprila, do 10.00. Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po elektronski pošti. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Sodelujte v nagradni igri in osvojite predpasnik oddaje Mali šef Slovenije!
Sodelujte v nagradni igri in osvojite predpasnik oddaje Mali šef Slovenije!FOTO: POP TV
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493