Zadovoljna.si
Marjan

Oddaje

Znan obraz iz Ljubezni po domače spet pred kamerami

M. A.
09. 04. 2021 07.53
1

Še lani poleti smo ga spremljali, kako je v priljubljenem šovu Ljubezen po domače bil bitko za srce Metke Šeškar, a je moral premoč priznati konkurentu Josipu. Poduhovljeni, mirni in vedno nasmejani Marjan Jakša pa je ugotovil, da mu pozornost kamer godi, zato smo ga lahko v tem tednu srečali v malce drugačni vlogi ...

Ljubitelji slovenske originalne serije Najini mostovi ste v tem tednu v statistu, ki je v ordinaciji glavnega junaka čakal na zdravniško obravnavo, zagotovo prepoznali mirnega in vedno nasmejanega Marjana Jakšo, ki se je širni Sloveniji prvič predstavil lani, ko je v 4. sezoni priljubljenega šova Ljubezen po domače tekmoval za naklonjenost Metke Šeškar. Čeprav je na koncu ni osvojil, pa je vseeno odkril ljubezen do kamer, zato se je zdaj preizkusil še v drugačni, igralski vlogi. Kako mu je šlo, ocenite kar sami ob ogledu spodnjega videa.

Nocoj ob 20.00 pa na POP TV ne zamudite nove epizode serije Najini mostovi, v kateri se bo Domen odselil v svoje novo stanovanje, medtem pa bo Boris jezen na svojo ženo, ker je prelomila obljubo in Domnu povedala za goljufijo iz preteklosti. Suzana bo še naprej flirtala z lekarnarjem in ignorirala klice svojega zaročenca, zato bo Robert končno popustil in jo prosil, naj se vrne k njemu. Glavni vprašanji epizode pa sta: kje je Tanja in kaj se je zgodilo z njo? Kristjana po prepiru z njo peče vest, a se mu na telefon ne oglaša ... Epizodo si lahko že zdaj ogledate tudi na VOYO, ob tem pa ne spreglejte nagradne igre, ki vam z malo sreče prinese paket zvezkov z motivom glavnih junakov. Najdete jo TUKAJ.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sodelujte v naši nagradni igri in osvojite paket zvezkov z motivom glavnih junakov serije Najini mostovi.
Sodelujte v naši nagradni igri in osvojite paket zvezkov z motivom glavnih junakov serije Najini mostovi.FOTO: POP TV
Marjan
Marjan FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493