Zadovoljna.si
Natalija Palačković

Oddaje

Natalija: 'Prišla sem po znanje in zmago, ne po prijatelje'

M. A.
05. 05. 2021 08.21
3

Tekmovalci letošnje sezone kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija so sezono resda začeli v izrazito prijateljskem duhu, a ta je v zadnjih tednih začel izginjati. Če vprašate večino tekmovalcev, je za to zaslužna Natalija Palačković, ona pa jim tokrat odgovarja: "Sem sem prišla po znanje in zmago, ne po prijatelje."

"Grozen in zelo krut dan v MasterChefu," je tokratni izziv, ki na POP TV prihaja jutri ob 21.00, opisal sodnik Luka Jezeršek. In ni se motil, saj se bo tekma med tekmovalci zdaj, ko so prišli v najboljšo deseterico, pošteno zaostrila. Tokrat bodo sodniki tekmovalce razdelili v pare, njihova usoda pa bo odvisna od zgolj enega samega vozička, polnega sestavin. Posebej pod drobnogledom ostalih tekmovalcev pa bo Natalija Palačković, ki je že v preteklih tednih pokazala, da na poti do zmage ne namerava izbirati sredstev

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Njeno odločnost so opazili tudi drugi tekmovalci; Robert Anže Blažič je tako prepričan, da se Natalija veseli trenutka, ko bo lahko komu vrgla polena pod noge, Adam Šerc pravi, da se zmagi raje odpove, kot pa da bi do nje prišel na umazan način, Irena Kos Mlakar pa si želi, da bi z Natalijo pristala v izločitvenem izzivu, saj bi bila rada prav ona tista, ki jo vrže iz tekmovanja. Ob tem pa Natalija ne skriva, zakaj je izbrala takšno taktiko, del njene zgodbe ne spreglejte v spodnjem videu. Celotna epizoda je že zdaj na voljo na VOYO.

Tekmovalka Sanjskega moškega iskreno o motnjah hranjenja
Preberi še
Tekmovalka Sanjskega moškega iskreno o motnjah hranjenja
Natalija Palačković se je zaradi svoje igre zamerila večini sotekmovalcev v MasterChefu.
Natalija Palačković se je zaradi svoje igre zamerila večini sotekmovalcev v MasterChefu.FOTO: POP TV
MasterChef Slovenija išče nove tekmovalce ... Ne oklevaj, prijavi se!
MasterChef Slovenija išče nove tekmovalce ... Ne oklevaj, prijavi se!FOTO: POP TV

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493