Zadovoljna.si
Boštjan Melanšek

Oddaje

Ne boste verjeli, kdo se je vrnil na televizijske ekrane

Zadovoljna.si
21. 10. 2023 05.00
0

Preteklo nedeljo smo spoznali nove obraze, ki so razkrili svoje neverjetne talente v letošnji sezoni Slovenija ima talent. Na televizijski zaslon se je vrnil tudi že dobro poznan obraz, Boštjan Melanšek, ki ga poznamo iz mnogih preteklih oddaj. Tokrat se je odločil, da bo poskušal očarati Slovenijo s svojim vokalom.

Preteklo nedeljo smo spoznali nove talente, ki so v letošnji sezoni Slovenija ima talent razkrili svoje izjemne spretnosti. Na televizijski zaslon se je vrnil tudi dobro znani obraz Boštjan Melanšek, ki ga poznamo iz naših številnih oddaj in nadaljevank. 44-letni Boštjan je nastopil v četrti in peti sezoni šova Ljubezen po domače, prav tako se je pojavil v mnogih nadaljevankah, med njimi Za hribom, Sekirica v med in Gospod profesor. Pred nastopom je Boštjan priznal, da se niti sam ne spomni več, kje vse je nastopal pred kamerami, a prav zaradi tega ima manj treme, saj je tega že vajen. "V oddaji Ja, Chef sem našel sorodno dušo. Tam sva se našla in začutila, sedaj pa ne vem, ali ona ve, da je moja sorodna duša. Po tistem se nisva nikoli več srečala," je zaupal pred nastopom.

"Kljub prepoznavnosti sem še vedno isti in bom ostal takšen tudi v prihodnje – skromen in preprost," je dejal Boštjan v intervjuju. Z glasbo se je začel ukvarjati leta 2021, ko je spoznal žensko, ki se posveča petju narodnozabavne glasbe, in ravno ona ga je navdušila nad petjem. "Moja mentorica petja v meni vidi potencial in pravi, da me ne bi učila peti, če ne bi imel posluha ali talenta," je dodal Boštjan. Po zaključenem nastopu mu žal ni uspelo dovolj prepričati žirije, da bi se uvrstil v naslednji krog. Po nastopu je priznal, da se je na odru zmedel, vendar ga to ne bo zaustavilo, saj bo še naprej pridno treniral petje.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Naslednja nedelja, 22. oktobra, obeta nadaljevanje devete sezone šova Slovenija ima talent. Vsako nedeljo nas čakajo trenutki solz, smeha, objemov in zabave za celotno družino. Deveta sezona priljubljenega šova Slovenija ima talent prinaša številne novosti, med drugim pa je v zgodovini šova prvič padlo kar šest zlatih gumbov med avdicijami! Kateri član žirije jih je pritisnil in za koga, bomo izvedeli kmalu. Vse zamujene oddaje pa si lahko ogledate na VOYO!

30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Preberi še
30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Celo Slovenijo je pustila v solzah s tragično družinsko zgodbo
Preberi še
Celo Slovenijo je pustila v solzah s tragično družinsko zgodbo

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471