Zadovoljna.si
Slovenija ima talent (3. polfinale)

Oddaje

Ne zamudite naslednjih pet polfinalistov šova Slovenija ima talent

Zadovoljna.si
18. 11. 2023 05.00
1

Nedeljski večer prinaša napeto vzdušje v tretjem polfinalu letošnje sezone oddaje Slovenija ima talent. Na sporedu bo vrsta izjemnih talentov, ki se bodo potegovali za prestižno mesto v finalu devete sezone tekmovanja. Za tiste, ki jih zanima, katere talente bomo spremljali v boju za finalno mesto v šovu Slovenija ima talent, smo pripravili seznam nastopajočih.

Domen Kljun iz Ribnice sicer poje v cerkvenem pevskem zboru, vendar pa še nikoli prej ni stopil na tako velik oder. Na avdicijo ga je prijavila njegova žena Nina. Po uspešnem nastopu je prejel velik aplavz in tudi stoječe ovacije. V intervjuju za 24ur.com je 25-letni pevec priznal, da je imel pred nastopom ogromno tremo. "Ko sem stopil na oder, nisem čutil nog, a ko smo s žiranti spregovorili, je trema minila," je Domen zaupal o svojem avdicijskem nastopu, na katerega je zelo ponosen.

Domen Kljun
Domen KljunFOTO: POP TV
Žiranta prekršila vsa pravila, padel je zadnji zlati gumb
Preberi še
Žiranta prekršila vsa pravila, padel je zadnji zlati gumb

Plesna skupina Sticky iz Kranja sestoji iz članov, starih od 16 do 29 let. Vodilni član skupine Benjamin je razkril, da ime skupine izhaja iz tega, da se njihove plesne točke vtisnejo v spomin. Član ekipe je priznal, da bi rad še naprej sodeloval s svojimi soplesalci in jim želi omogočiti finančno svobodo. S svojim nastopom so navdušili vse občinstvo in se uvrstili v naslednji krog. Skupina pa je pred prvim televizijskim nastopom doživela veliko tremo."Trema je kar bila prisotna. Premagali smo jo kar skupinsko z enim dobrim govorom Benjija pred nastopom. Potem je kar šlo. Komaj čakamo nove nastope, da vam lahko še več pokažemo, kdo smo kot ekipa," so zaupali v intervjuju za 24ur.com.

Sticky so navdušili žirante
Sticky so navdušili žiranteFOTO: POP TV
Tekmovalko čakalo nepozabno presenečenje
Preberi še
Tekmovalko čakalo nepozabno presenečenje

Pantaloons sestavljajo simpatični fantje iz Marezig, Luka Belič, Aljaž Markežič in David Nik Lipovac. Fantje z akustičnimi inštrumenti ustvarjajo svojo različico elektronske plesne glasbe. "Prvotna zamisel imena je bila 'Pantaloni', ki v istrskem narečju opisuje nekoga, ki je drugačen, neobičajen, nenavaden. Nato smo izraz poangležili in nastali so 'Pantaloons'," so fantje o izbiri imena skupine zaupali za 24ur.com.

PANTALOONS
PANTALOONSFOTO: POP TV
23-letna študentka je s svojim glasom očarala Slovenijo
Preberi še
23-letna študentka je s svojim glasom očarala Slovenijo

Ahmed Kullab je nadarjeni plesalec iz Palestine, ki je v šovu za svojo izrazno plesno točko in zgodbo prejel prvi zlati gumb letošnje sezone. S svojo plesno interpretacijo je delil svojo žalostno življenjsko zgodbo in predstavil, kako težavno je potovanje migrantov. Zaradi izraelsko-palestinskega konflikta se mnogi odločijo zapustiti svojo domovino in iskati boljše življenje v tujini. Ahmed svoje družine ni videl več kot leto dni, saj so ostali v Palestini. "Ljudje tukaj so postali moja druga družina in počutim se varnega. Slovenija pa je ena izmed najvarnejših držav na svetu," je Ahmed zaupal pred avdicijskim nastopom.

Ahmed Kullab
Ahmed KullabFOTO: Slovenija ima talent
30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Preberi še
30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz

Matriks predstavlja 15-letni čarodej Matic Peljhan iz Kopra, ki je s svojimi triki navdušil žirijo. Na avdiciji je karte pričaral kar z ognjem in prav tako navdušil z Rubikovo kocko. Občinstvo je z aplavzom potrdilo, da je bil nastop odličen, žiranti so mu dodelili štirikrat 'da' in uvrstil se je v naslednji krog. V intervjuju za 24ur.com je čarodej priznal, da si želi zapolniti Stožice in vsem dokazati, da mu lahko uspe.

Matriks
MatriksFOTO: POP TV
17-letnica razkrila, da so jo zasmehovali zaradi barve kože
Preberi še
17-letnica razkrila, da so jo zasmehovali zaradi barve kože
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ne zamudite naslednje polfinalne oddaje prihodnjo nedeljo ob 20. uri na POP TV. Vse zamujene oddaje pa si lahko vedno ogledate na VOYO. Bi si rade oddajo Slovenija ima talent ogledale v živo?  V spodnjem članku izpolnite prijavnico in morda bosta karti za ogled nedeljske oddaje vaši!

NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent
Preberi še
NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent

Vsi, ki svoj talent skrbno skrivate in bi ga želeli predstaviti celotni Sloveniji v novi sezoni Slovenija ima talent, lahko najdete prijavnico v spodnjem članku. Morda boste prav vi postali nova slovenska zvezda!

Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!
Preberi še
Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375