Zadovoljna.si
Nejc Šmit (6)

Oddaje

Nejc Šmit: 'Sanjski moški je zakon in tudi dekleta so odlična.'

Matej Arh
18. 06. 2022 05.00
0

Pred nekaj tedni smo razkrili, da je Blaž Kričej Režek tisti, ki bo v 2. sezoni priljubljenega resničnostnega šova Sanjski moški iskal ljubezen svojega življenja, zdaj pa je čas, da razkrijemo, kdo mu bo pri odločitvah pomagal, ga poslušal in morebiti celo svetoval. Morda niste vedeli, a na tem področju ima Nejc Šmit kar nekaj izkušenj.

Kamera mu ni tuja, prav tako dobro pozna radijski mikrofon, slovensko občinstvo pa ga je dodobro spoznalo tudi kot standup komika. A Nejc Šmit je poleg vsega tega tudi diplomirani psiholog in magister zakonskih in družinskih študijev z zaključenim programom izpopolnjevanja na področju zakonske in družinske terapije, zato mu tudi morebitne težave v šovu Sanjski moški ne bodo tuje. Nejc se tokrat podaja v vodenje priljubljene oddaje, mi pa smo ga ekskluzivno obiskali na snemanju in z njim poklepetali o tem, kako zdaj preživlja svoje dni in kaj nam prinaša nova sezona šova. 

Razkrivamo, kdo je letošnji Sanjski moški
Preberi še
Razkrivamo, kdo je letošnji Sanjski moški

"Iskreno mi je res super tukaj. To je zdaj že druga sezona, jaz pa sem naslednik voditelja, ki je zame zapisan v oblakih. Tako da sem sprva šel v to vlogo precej zadržano. Ampak zdaj vidim, da je to res prijetna izkušnja. Ekipa je super, sanjski moški je zakon in tudi dekleta so odlična," nam je zaupal Nejc, ki je za potrebe snemanja celo vzel dvomesečni dopust od svoje službe. Šmit namreč kot zakonski in družinski psihoterapevt deluje v sklopu Centra za psihoterapevtsko pomoč, kar pa je povsem drugače od njegove javne vloge, v kateri ga poznamo kot standup komika. 

Ob tem priznava, da mora med vodenjem šova prav zavestno stopiti korak nazaj in se spomniti, da ni vedno čas za šale: "To mi je morda zdaj tudi največji izziv; da moram ostati resen. Včasih bi se najraje začel šaliti, da razbijem napetost, saj sem jaz tisti, ki prinaša novice. Ko pridem jaz, se nekaj zgodi."

Nejc Šmit je nazivom standup komika, psihologa in magistra zakonske terapije dodal še naziv voditelj Sanjskega moškega.
Nejc Šmit je nazivom standup komika, psihologa in magistra zakonske terapije dodal še naziv voditelj Sanjskega moškega.FOTO: POP TV

Tudi novi sanjski moški Blaž Kričej Režek je med snemanjem šova Nejca že vprašal za nasvet, a pri tem voditelj ostaja strokovno zadržan: "Zavedam se, da sem v vlogi, v kateri je nehvaležno dajati nasvete. To je njegova pot in morda meni odgovarja nekaj povsem drugega kot bi njemu. Tako da nasvetov nočem dajati, mu pa kdaj pomagam pri oblikovanju kakšnega stavka (smeh)." Kljub temu sta se Nejc in Blaž hitro povezala in veliko časa med snemanji tudi sicer preživita skupaj. "Pa četudi samo gledava v strop in pokava fore. To se je zgodilo ravno zadnjič, eno uro sva počela samo to. To je bil res tak moment, ki, sem prepričan, bo obema ostal v spominu."

Tjaša iz Sanjskega moškega presenetila z novim videzom
Preberi še
Tjaša iz Sanjskega moškega presenetila z novim videzom

Da ugotovimo, kaj se bo zgodilo v novi sezoni Sanjskega moškega, bo treba še malo počakati, v tem času pa vas na VOYO še vedno čaka prva sezona priljubljenega šova. Ta je minulo pomlad poleg visoke televizijske gledanosti številne pritegnil tudi na omenjeno spletno platformo, kjer je skupaj zbral več kot milijon ogledov. Spomin na pestro dogajanje si obudite TUKAJ.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Nejc Šmit
Nejc ŠmitFOTO: POP TV

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375