Zadovoljna.si
Nina Sirk

Oddaje

Nina Sirk je prepričala Slovenijo in zavzela mesto v finalu

Zadovoljna.si
08. 11. 2023 05.00
0

Preteklo nedeljo smo spremljali prvo polfinalno oddajo devete sezone Slovenija ima talent, kjer je največ glasov prejela 21-letna Nina Sirk. S svojo priredbo slavnega hita je dvorano zapustila z glasnimi vzkliki, stoječimi ovacijami in aplavzom. Nina je prejela največ glasov in se prva uvrstila na finalni oder.

Nina Sirk je že od malih nog predana glasbi. Ko je v srednji šoli izvedela, da ji glasilke zatekajo, je preventivno nehala govoriti za kar dva tedna. Pred polfinalnim nastopom je Nina priznala, da jo je cela družina zelo podpirala pri prijavi na tekmovanje. 

"Že leta so mi vsi govorili, da bi se morala prijaviti na šov, še posebej babica in dedek, ki sta moja največja podpornika," je zaupala 21-letna glasbenica. Slednja se je pred nastopom tudi pošalila, da so ji doma od nekdaj govorili, da že od rojstva kriči in poje. "Velikokrat so mi rekli, da sem kot pokvarjena sirena," je zaupala nasmejana Nina.

Nina Sirk
Nina SirkFOTO: POP TV

Nina se v prihodnosti vidi v različnih glasbenih žanrih, nekje med pop rockom in blues rockom, vendar še vedno ohranja svojo otroško strast do Disneyjevih risank, kar je že dokazala na avdicijski oddaji s petjem Disneyjeve klasike. 

NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent
Preberi še
NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent

"Na talente sem prišla po potrditev in po eno brco v rit," je pred nastopom zaupala Nina. Prav tako je vse presenetila s tem, da je njena želja pred petjem bila postati računalničar. "Na naš domači računalnik sem dala kar precej virusov, čez noč pa je nekaj kliknilo in odločila sem se, da bom postala pevka," je zaupala Sirkova.

Za polfinalni nastop se je odločila za priredbo hita skupine The Animals – The House of the Rising Sun. "Želim si združiti starejše in mlajše generacije v skladbi, ki mislim, da jo marsikdo pozna," je pevka dodala pred nastopom. Njen nastop je v dvorani pustil stoječo ovacijo občinstva, dolge aplavze in ponosne vzklike. Uspelo ji je prepričati celo Slovenijo in se prva uvrstiti na finalni oder devete sezone Slovenija ima talent.

Obrila si je glavo, babica jo je želela poslati v umobolnico
Preberi še
Obrila si je glavo, babica jo je želela poslati v umobolnico
17-letnica razkrila, da so jo zasmehovali zaradi barve kože
Preberi še
17-letnica razkrila, da so jo zasmehovali zaradi barve kože

Ne zamudite naslednje polfinalne oddaje prihodnjo nedeljo ob 20. uri na POP TV. Vse zamujene oddaje pa si lahko vedno ogledate na VOYO.  Bi si rade oddajo Slovenija ima talent ogledale v živo?  V spodnjem članku izpolnite prijavnico in morda bosta karti za ogled nedeljske oddaje vaši!

Vsi, ki svoj talent skrbno skrivate in bi ga želeli predstaviti celotni Sloveniji v novi sezoni Slovenija ima talent, lahko najdete prijavnico v spodnjem članku. Morda boste prav vi postali nova slovenska zvezda!

Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!
Preberi še
Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399