Nova romanca v Kmetiji, med tekmovalcema vse bolj vroče

M. A.
15.09.2021, 7:45
7
V letošnjo sezono Kmetije sta vstopila dva para, a zdi se, da se bo kmalu spletel še eden. Gino Tadej Podgornik in Tjaša Vrečič si naklonjenost izkazujeta že od začetka, v nocojšnji epizodi pa bo med njima postalo že precej vroče.

Tako Gino kot Tjaša si ne predstavljata življenja brez telovadbe in aktivnega preživljanja prostega časa, zato pavze med težaškim kmečkim delom namesto za počitek raje porabita kar za telovadbo. V nocojšnji epizodi bosta telovadila skupaj, ob tem pa ne bosta skrivala, da se le še s težavo zadržujeta drug od drugega. Več v spodnjem videu.

A vse ne bo romantično in ljubezensko, saj bo izbor druge dvobojevalke v nocojšnji epizodi poskrbel za nove napetosti med tekmovalci, vsem pa se ob tem po glavi podi še misel na skrivnostno škatlo in njeno vsebino. Medtem ko se gosti ukvarjajo s šifro, jim budno sledi Ambrož Vahen Kralj, ki je postal pravi varuh škatle in nikomur ne dovoli, da bi se ji približal. A gostje so zelo iznajdljivi, izkoristijo vsak trenutek, da bi prišli do zmagovalne kombinacije. Prva dvobojevalka Maria ostaja trn v peti tudi po glasovanju, nekateri pa priznajo, da so začeli razmišljati taktično.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Gino Tadej Podgornik izkoristi vsako priložnost, da se lahko približa Tjaši.
Gino Tadej Podgornik izkoristi vsako priložnost, da se lahko približa Tjaši.FOTO: POP TV