Slovenka, o kateri te dni govori vsa Hrvaška

J.V.
20.10.2019, 14:16
2
Nuše Rojs se večina Slovencev spomni iz šeste sezone šova Slovenija ima talent, medtem ko jo širna Hrvaška pozna kot zmagovalko šova Sanjski moški. Nuša je namreč tista, ki je osvojila srce Mija Matića in o kateri te dni pišejo vsi hrvaški mediji.

Če sodite med oboževalke resničnostnega šova Sanjski moški, potem ste zagotovo med tistimi, ki so navdušeno spremljali dogajanje v hrvaški različici z naslovom Gospodin Savršeni, kjer je bila med dvajsetimi dekleti, ki so se borile za srrce Mije Matića, tudi naša Nuša Rojs.

Dekle, ki je stalo na odru zadnje sezone šova Slovenija ima talent in je v hrvaški šov odšlo bolj z željo po promoviranju svoje glasbe, kot pa iskanju sanjskega moškega. No, na koncu pa je Nuša tam našla tudi ljubezen. 

Prav ona je namreč tista, ki jo je Mijo na koncu izbral kot svojo srčno izbranko in o kateri te dni govorijo naši sosedje. O njuni vroči romanci se je na družbenih omrežjih pred kratkim razpisala tudi Nuša in razkrila, da se je ta na žalost že končala.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Kdo je seksi Hrvat, ki je ukradel srce Nuši Rojs?

"Dragi moji, z vsem svojim srcem sem si želela, da bi trajalo. Če ste vi razočarani, kako mislite, da je šele meni? Resnično sem naredila vse kar je bilo mogoče z moje strani, zato vas prosim, da ne obsojate in me ne sprašujete. Lahko vidite, kako žalostne pesmi zadnje čase prepevam ... Hvala,"je zapisala Nuša, ki je bila favoritka že od samega začetka šova in prva, ki ji je Mijo podaril poljub. 

Pevka je v intervjuju za RTL dejala, da so se stvari z Mijom najprej odlično razvijale in da je kar nekajkrat je obiskala Zagreb in preživela z njim veliko časa. Predstavil ji je tudi svoje prijatelje, nato pa je kot nalašč prišla še ponudba za službo, kakršno si je tudi želela. Ko jo je že hotela sprejeti in je o tem povedala tudi Miju, pa je kar naenkrat postal veliko bolj hladen in manj odziven.

Po nekaj dneh naj bi ji pisal, da ne čuti več tega, kar je sprva čutil in da predlaga, da nehata zdaj, preden bo prizadeta. ''A za to je že prepozno, sem že prizadeta,'' je povedala v čustvenem intervjuju. Mijo je sicer v preteklosti že povedal, da so bile vse njegove veze na daljavo in da ni prepričan, če je pripravljen na resno zvezo.

Sanjski moški prihaja tudi na POP TV!

Za svojega sanjskega moškega se bodo naslednje leto borile tudi Slovenke. Imaš prijatelja, brata, sošolca, sodelavca, ki je star od 18 do 40 let, za katerega se vsi vedno sprašujejo, zakaj je še samski? Ne oklevaj in ga prijavi TUKAJ, morda je pred njim nova dogodivščina, ki mu morebiti prinese celo ljubezen njegovega življenja.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke