Zadovoljna.si
Sanjski moški

Oddaje

Sanjski moški: Nad Kristino so navdušeni tudi komentatorji

N. Č.
05. 12. 2022 05.00
2

Minulo nedeljo smo bili v šovu Sanjski moški priča še zadnjemu celodnevnemu zmenku, ki se je zaključil z nočjo brez kamer in mikrofonov. Kristina se je skupaj z Blažem podala v razburkane vode, on pa ju je varno pripeljal v miren pristan. Pester vikend se je zaključil s šokantno ceremonijo vrtnic, po kateri je šov zapustila kar polovica preostalih deklet. Kaj pa na vse skupaj pravijo naši zvesti komentatorji s kavča?

Blaževa odločitev, da na zadnji celodnevni zmenek povabi Kristino Miler, je navdušila komentatorje oddaje Vrtnice in vino. Njihovo veselje ob razglasitvi si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Kemija med mladim parom pa ni bila edina stvar, ki je pritegnila pozornost komentatorjev ... "Kristina ima kar dve boji s sabo," je že ob njenem prihodu pokomentiral Luka, ko pa se je mladenka preoblekla v kopalke, so do podobne ugotovitve prišli tudi ostali. "Kristina ima, mislim da, edina tako oprsje, da se reče," je pokomentirala Nuša, z njo pa se je strinjala tudi Ajla: "Za svojo postavo ima joške do Koroške."

Luka: 'Kristina ima kar dve boji s sabo!'
Luka: 'Kristina ima kar dve boji s sabo!'FOTO: POP TV

Priča smo bili tudi dramatični ceremoniji vrtnic, kjer je tekmovanje zapustila kar polovica deklet. Čeprav so komentatorji pravilno napovedali tri dekleta, ki bodo zagotovo ostala v bitki za Blaževo srce, glede zadnje srečnice niso bili povsem prepričani. "Ali Lara ali pa Eva Luna," je naglas razmišljala Maruša. "In zdaj Lara, pa smo opleli. In grejo te, ki so bile na zmenkih in to meni ni všeč," pa je jezno, a pravilno napovedala še zadnje dekle Eva

Tekmovalka nepričakovano zapustila šov že pred podelitvijo vrtnic
Preberi še
Tekmovalka nepričakovano zapustila šov že pred podelitvijo vrtnic

Bitka za Blaževo srce se vedno bolj zaostruje, saj v šovu ostajajo le še štiri dekleta, s katerimi je Blaž spletel najmočnejše vezi: Arijanna, Kristina, Hana in Lara. Najbolj priljubljena ljubezenska saga pri nas se nadaljuje že naslednji vikend na POP TV, najnovejši epizodi tako Sanjskega moškega kot komentatorske oddaje Vrtnice in vino pa sta na voljo že dan prej na VOYO!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

Za Blaževo srce se borijo le še štiri dekleta.
Za Blaževo srce se borijo le še štiri dekleta.FOTO: POP TV

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375