Zadovoljna.si
Kmetija - Žan in David

Oddaje

Potem pa šok: Največji sovražniki so združili moči

E.R.
08. 11. 2023 05.00
0

Žan je skoval načrt, kako bodo na posestvu tako on kot člani njegove bivše družine ostali čim dlje časa, za njegovo realizacijo pa so morali na isto stran stopiti do sedaj največji sovražniki v šovu.

Žan je ugotovil, da bo moral za prevladujoče število glasov pri izbiranju dvobojevalcev prepričati Matejo in Patricijo, da se pridružita njegovemu klanu, v katerem so do zdaj še David, Suzana in Marcel. Tako bi namreč imeli šest glasov, ki bi predstavljali večino, zato bi lahko v naslednjih tednih izločili vse člane bivše rumene družine in si zagotovili mesto med elitno šesterico.

Mateja je bila sprva ostro proti temu, saj pod nobenim pogojem ni želela sodelovati z Marcelom, Davidom ali Suzano. Žan pa ji je nato pojasnil, da ji ni potrebno biti njihova prijateljica in da gre zgolj za taktiko, s katero si bodo vsi zagotovili obstanek skoraj do samega konca. Mateja je uvidela, da bo to res najboljša poteza in tako se je v šovu izoblikoval nov klan.

Tekmovalka iskreno spregovorila o izgubi v družini
Preberi še
Tekmovalka iskreno spregovorila o izgubi v družini

Na zadnjem glasovanju je posledično nepričakovano druga dvobojevalka postala Tamara. Ostali tekmovalci so bili povsem iz sebe, ko so uvideli, kaj se dogaja, šesterica pa ni mogla skrivati veselja, da je njihov plan uspel.

Daleč najbolj zadovoljen je bil Marcel, ki se je na račun tega izognil dvoboju v areni. "Vsi smo zelo veseli. Zasluge pripisujemo Žanu. Res je naredil en korak naprej, združil ekipo, sestavil plan za tedne naprej, da bo nas šest dejansko prišlo med top šest, potem se bomo pa med seboj udarili. Kaj hočemo, igra je igra," je povedal.

Resničnostni šov Kmetija lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00. Vsako epizodo pa si lahko že dan prej ogledate na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493