Prepir, kot ga še ni bilo: na Kmetiji dvojčka komaj zadržali

M. A.
16.10.2019, 8:06
4
Tekmovalci na Kmetiji so se že pri petkovi areni, ko so se jim pridružili odpadniki iz gozda, zavedali, da se bodo zdaj stvari na posestvu spremenile. Kljub temu pa niso pričakovali, da bo Natalija na izboru prvega dvobojevalca presenetila z novico, kakršne v zgodovini Kmetije še ni bilo.

’Vsaka družina ima nekoga, ki vanjo vnaša nemir. Taki osebi rečemo črna ovca,’ je začela voditeljica Natalija Bratkovič in tekmovalcem razkrila, da morajo izbrati nekoga, ki v njihovi družini velja za črno ovco. Izglasovali so Danijela, zanj pa zdaj veljajo drugačna pravila:’Ves čas moraš okrog vratu nositi zvonček. Ta teden ne smeš spati ali jesti na posestvu, ker te je tvoja družina izglasovala za nezaželenega, pa boš prvi dan preživel v popolni izolaciji.’

PREBERI ŠE
Bo Žuža razkrila težko pričakovano skrivnost?

Borut se intenzivno pripravlja na petkovo areno, skorajda prepričan je, da se bo moral pomeriti v pratiki.
Borut se intenzivno pripravlja na petkovo areno, skorajda prepričan je, da se bo moral pomeriti v pratiki.FOTO: POP TV

Danijel je sicer kaj kmalu ugotovil, da v hiši v gozdu ne bo prav zares sam, saj sta ga tam presenetila lanskoletna tekmovalca, Sabina Mlakar in Miha Kavčič, ki mu bosta v nocojšnji oddaji razkrila, da sta glasnika stricev iz ozadja. Kaj to v resnici pomeni, ne zamudi nocoj ob 20.00 na POP TV, ko bo na sporedu oddaja, kakršne še ni bilo. Med izbiro drugega dvobojevalca, ki ga bodo tokrat izbrali vsi člani družine, bo namreč pošteno završalo in prišlo bo do glasnega prepira.

Dvojčkoma Klobasa bo v nocojšnji oddaji, ki je na VOYO že na voljo, pošteno zavrelo.
Dvojčkoma Klobasa bo v nocojšnji oddaji, ki je na VOYO že na voljo, pošteno zavrelo.FOTO: POP TV

Kot je razvidno iz napovednika nocojšnje oddaje, ki je na VOYO že na voljo, bo danes med izborom drugega dvobojevalca med tekmovalci pošteno počilo, še posebej pa bo kri zavrela dvojčkoma KlobasaJanu in Tilnu. Povod za nebrzdano jezo bo prav Danijel, črna ovca družine. Ali bodo preostali tekmovalci potegnili z dvojčkoma ali s 'črno ovco', boste izvedeli nocoj.

Bo voditeljici Nataliji uspelo pomiriti strasti, ki bodo nocoj zares dosegle vrhunec?
Bo voditeljici Nataliji uspelo pomiriti strasti, ki bodo nocoj zares dosegle vrhunec?FOTO: POP TV