Prva razočaranja v Ljubezni po domače

M. A.
04.10.2020, 10:53
2
Po hitrih zmenkih v romantičnem Štanjelu se je zdelo, da so kandidati 4. sezone šova Ljubezen po domače zadovoljni s svojimi izbranci, ki so jih povabili domov, a vse vendarle ne bo šlo tako zlahka. V tokratni nedeljski epizodi bomo spremljali dogajanje pri Francu Jarcu, Damjanu Šalamunu in Metki Šeškar, na vseh treh kmetijah pa se bodo pojavila prva razočaranja.

Metka Šeškarni skrivala navdušenja nad svojimi kandidati in je le s težavo izločila enega, saj je povedala, da si želi bolje spoznati vseh pet. A potem ko jim je v minuli epizodi zagodla in svoje goste opazovala zgolj prek skrite kamere, presenečenje zdaj čaka njo. Medtem ko se bodo ostali kandidati trudili, da jo očarajo, bo eden izmed njih, Franc Princl, že prvi dan pregloboko pogledal v kozarec in se pošteno napil. To bo seveda vznejevoljilo Metko in ostale, še najbolj pa Jožeta Drabika, ki se je iz brezna alkoholizma rešil že pred dolgimi štiriintridesetimi leti. O tem je sicer spregovoril že v pretekli epizodi, več preberite TUKAJ.

PREBERI ŠE
Branko iz Ljubezni po domače doživel nenavadno nesrečo

Metka Šeškar je bila sprva navdušena nad svojimi kandidati, a jo bo tokrat Franc (drugi z leve) razočaral, ko bo pregloboko pogledal v kozarec.
Metka Šeškar je bila sprva navdušena nad svojimi kandidati, a jo bo tokrat Franc (drugi z leve) razočaral, ko bo pregloboko pogledal v kozarec.FOTO: POP TV

Če sta se kandidatki Franca Jarca jezili, da je Anamarija Gorjupna domačijo prišla pred njima, bo tokrat prav Anamarija tista, ki bo slabe volje, saj ne bo odobravala obnašanja, ki mu bo priča. Za razliko od prehitrih prihodov na Johnovi kmetiji bo bolj klavrno kazalo na domačiji Damjana Šalamuna. Eno izmed deklet se sprva sploh ne bo pojavilo, kar ostalih ne bo motilo, ko pa bo Damjan ob njenem prihodu zanjo vse spustil iz rok, se mu bodo sklenile maščevati s tiho mašo ... Nocoj ob 20.00 nikakor ne smete zamuditi pestre epizode, ki pa vas predpremierno že čaka na VOYO, ekskluzivni utrinek pa si oglejte v spodnjem videu.

PREBERI ŠE
Izjave na prvem zmenku, ki jih ne želite slišati