Nocoj bo na balkon odšel le en tekmovalec

Nocoj bo na balkon odšel le en tekmovalec

M. A.
16.03.2023, 5:00
0
Pred nami je v novi epizodi priljubljenega kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija zelo zanimiva naloga, ki bo pokazala, iz kakšnega testa so tekmovalci. Pa ne le pri kuhanju, pokazali bodo tudi, kaj jim je pomembnejše: uspeh ali taktika.

V tokratni epizodi bodo namreč sodniki desetim tekmovalcem, ki se še borijo za odhod na balkon, naročili, da odidejo v trgovino in izberejo zgolj po eno sestavino, s katero bodo morali kuhati vsi. 

A vse seveda ne bo šlo tako zlahka: vsak tekmovalec bo v trgovino odšel posebej, z desetimi sestavinami bodo morali kuhati vsi, polovico sestavin bodo dobili šele med kuhanjem, osnovnega asortimana pa tokrat ne bo na voljo. 

Zato bodo tekmovalci pred posebnim izzivom: ali nagajajo drugim in s tem ogrozijo tudi svojo jed ali pa izberejo pametno in si kuhanje močno olajšajo ... in tudi drugim. Po nocojšnjem kuhanju bo namreč na balkon odšel le en tekmovalec.

Ne zamudite nove napete epizode nocoj ob 21.15 na POP TV, še ena epizoda pa na POP TV prihaja jutri, ko bo jasno, kdo bo drugi tekmovalec, ki bo zapustil 9. sezono MasterChefa. Obe epizodi si lahko že zdaj predpremierno ogledate na VOYO.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

MasterChef Slovenija
MasterChef Slovenija