Zadovoljna.si
Sabina

Oddaje

Nocoj bo na balkon odšel le en tekmovalec

M. A.
16. 03. 2023 05.00
0

Pred nami je v novi epizodi priljubljenega kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija zelo zanimiva naloga, ki bo pokazala, iz kakšnega testa so tekmovalci. Pa ne le pri kuhanju, pokazali bodo tudi, kaj jim je pomembnejše: uspeh ali taktika.

V tokratni epizodi bodo namreč sodniki desetim tekmovalcem, ki se še borijo za odhod na balkon, naročili, da odidejo v trgovino in izberejo zgolj po eno sestavino, s katero bodo morali kuhati vsi. 

A vse seveda ne bo šlo tako zlahka: vsak tekmovalec bo v trgovino odšel posebej, z desetimi sestavinami bodo morali kuhati vsi, polovico sestavin bodo dobili šele med kuhanjem, osnovnega asortimana pa tokrat ne bo na voljo. 

Zato bodo tekmovalci pred posebnim izzivom: ali nagajajo drugim in s tem ogrozijo tudi svojo jed ali pa izberejo pametno in si kuhanje močno olajšajo ... in tudi drugim. Po nocojšnjem kuhanju bo namreč na balkon odšel le en tekmovalec.

Ne zamudite nove napete epizode nocoj ob 21.15 na POP TV, še ena epizoda pa na POP TV prihaja jutri, ko bo jasno, kdo bo drugi tekmovalec, ki bo zapustil 9. sezono MasterChefa. Obe epizodi si lahko že zdaj predpremierno ogledate na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
MasterChef Slovenija
MasterChef SlovenijaFOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399