Zadovoljna.si
Ko ko komedija - 24

Oddaje

To je komiku na snemanju Ja, Chef! predstavljalo največji izziv

E.R.
22. 05. 2024 10.00
0

Ranko Babić, ki ga boste lahko spremljali v novi, 9. sezoni priljubljene slovenske serije Ja, Chef, nam je v ekskluzivnem intervjuju zaupal, kakšna bo njegova vloga, med drugim pa izdal tudi, kateri izziv s snemanja se mu je najbolj vtisnil v spomin.

Na VOYO prihaja že 9. sezona serije Ja, Chef!, ki velja za enenga najbolj gledanih in med občinstvom priljubljenih VOYO originalov. Igralska zasedba se bo v tej sezoni okrepila z velikim imenom slovenskega igralstva, saj med drugim v serijo vstopa tudi komik Ranko Babić! V seriji bo nastopil kot nov upravnik hotela Lado, za katerega igralec meni, da v resničnem življenju ne bi imel veliko prijateljev. 

Slovenska pevka Tinkara Kovač se ločuje
Preberi še
Slovenska pevka Tinkara Kovač se ločuje

Ranko, ki se je pridružil že precej uigrani zasedbi, je priznal, da snemanje nove sezone ni potekalo brez izzivov. "Tega je bilo dosti," je priznal. Igralec je nato izpostavil največjega, za katerega je bil kriv poni. S čim jim je povzročil največ preglavic na snemanju, pa lahko izveste v spodnjem videoposnetku.

Druga sezona serije Skrito v raju je že pred vrati
Preberi še
Druga sezona serije Skrito v raju je že pred vrati

Čeprav je Ranko vešč in izkušen igralec, ga pred nastopom vseeno kdaj pesti napetost. Kako to odpravi? "Naredim dihalne vaje, skušam se čim bolj umiriti in se vživeti v lik. Zdaj, če je to predstava, je to čim bolj noter v tekst, če je pa to neko snemanje, pa čim bolj v lik," nam je zaupal svoj ritual. 

MasterChefa ne bomo več spremljali ob četrtkih, tak je nov spored
Preberi še
MasterChefa ne bomo več spremljali ob četrtkih, tak je nov spored

Vsak, ki ga je kadarkoli videl nastopiti, iz dvorane gotovo ni odšel razočaran, saj Ranko v svoje delo vlaga veliko truda, ki se odraža tudi na samem odru. Za konec nam je zaupal, kaj je njegov recept za ustvarjanje dobrega nastopa: "Da izhajaš iz sebe, da si pristen, da si to ti, da te ljudje čutijo, danes te vsak čuti, če nisi avtentičen. Če si takšen, kot si, potem prideš lepo čez."

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Prvo epizodo 9. sezone priljubljene slovenske serije Ja, Chef! si boste lahko na VOYO ogledali že ta četrtek, 23. maja! Vsaka naslednja pa bo vsem naročnikom za ogled na voljo vsak nadaljnji četrtek.

Katarina Čas je pokazala svojega srčnega izbranca
Preberi še
Katarina Čas je pokazala svojega srčnega izbranca

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471