Rasema (LPD): 10 let je imel afero z njeno najboljšo prijateljico

J.V.
09.10.2019, 10:30
7
Marsikdo se še vedno dobro spomni prizora iz šova Ljubezen po domače, v katerem je Milan izbral Ireno in s tem zlomil srce Rasemi Begulić, ki je bila v ljubezni razočarana večkrat. Moški, s katerim je bila poročena, jo je namreč leta in leta varal z najboljšo prijateljico.

Milan in Rasema na zmenku.
Milan in Rasema na zmenku.FOTO: POP TV

Nesreča v ljubezni Rasemo Begulić spremlja že vse življenje ... Iskala jo je v prvi sezoni šova Ljubezen po domače, a je takrat ni našla. Zato se je odločila, da poskusi še enkrat in se v tretji sezoni preselila k Milanu, ki pa je na koncu namesto nje izbral Ireno. 

O vsem tem je letos poleti spregovorila v TBT-ju, spomin pa obudila tudi na čas, ko je izvedela, da ji je njen mož že vrsto let nezvest. Njegova ljubica pa je oseba, ki ji je najbolj zaupala. 

Rasema je namreč imela najboljšo prijateljico, s katero sta skupaj delali na očesni klinki in za katero pravi, da ji je bila več kot sestra. Delili sta si prav vse, dobro in slabo. In kot je kasneje izvedela tudi istega moškega, tistega, s katerim je bila Rasema poročena. »Moji hčerki je rekla, da je bila 10 let že ljubica in da ni ona kriva, da sem bila jaz slepa,« je v TBT-ju iskreno spregovorila nekdanja udeleženka resničnostnega šova Ljubezen po domače.

PREBERI ŠE
Tako je bila Rasema iz LPD videti pred 35. leti!

Rasema je ves čas vedela, da je bila možu všeč in da ji je večkrat dal tudi kakšen kompliment, kar pa je ni motila. »Res je bila punca visoka 1,80, mlajša od mene deset let, postavna, šolana ... Verjetno so ta leta prevladala, da je mlajša in se je zaljubil. Jaz tega nikoli nisem mogla posumit, ker sta se oba obnašala normalno. Nato pa mi je en dan povedal, da je zaljubljen in da se bo poročil s Heleno.«

Toda Rasema ni obupala in še vedno verjame, da bo tudi ona nekoč našla tistega pravega. Zato smo jo vprašali, če jo je morda navdušil kakšen izmed kandidatov 4. sezone šova in ali razmišlja o ponovni prijavi. Kaj je povedala, si lahko ogledate v celotnem pogovoru, ki vas čaka naVOYO.