Zadovoljna.si
Sanjski moški

Oddaje

Razkrivamo, kdo je letošnji Sanjski moški

Zadovoljna.si
17. 05. 2022 13.29
0

Dovolj je ugibanja, čas je, da vam razkrijemo, kdo bo letos v oddaji Sanjski moški topil ženska srca.

Blaž Kričej Režek je 23-letni moški, ki bo letos v oddaji Sanjski moški topil ženska srca. Za njegovo ljubezen se bo boril šopek srečnih izbrank, ki bodo z njim hodile na romantične zmenke, divje avanture in glamurozne zabave.

Za Blaževo ljubezen se bo boril šopek srečnih izbrank, ki bodo z njim hodile na romantične zmenke, divje avanture in glamurozne zabave.
Za Blaževo ljubezen se bo boril šopek srečnih izbrank, ki bodo z njim hodile na romantične zmenke, divje avanture in glamurozne zabave.FOTO: POP TV

Ljubezen, lepota, srčnost, iskrenost, skrivnosti, presenečenja, spletke, drzne toalete, še bolj drzna dekleta. Katera je prava pot do njegovega srca?

Blaž ljubi morje. Je kvalificiran skiper, ki se pripravlja na nadaljevanja študija pomorstva. Redno obiskuje fitnes, trenira boks in se veliko giblje v naravi. Rad se zdravo prehranjuje in meditira. Najraje potuje z barko in tako pozabi na vsakdan sredi betonske prestolnice, kjer trenutno živi.

Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in jo sprejel v svoj svet. Iščem sorodno dušo, ki poka od energije, se dobro počuti v svoji ženstvenosti in izžareva lepoto. Upam, da jo bom očaral svojo samozavestjo in karizmo.

Blaž je kvalificiran skiper, ki se pripravlja na nadaljevanja študija pomorstva.
Blaž je kvalificiran skiper, ki se pripravlja na nadaljevanja študija pomorstva.FOTO: POP TV

Več bo znanega danes, ko bo spoznal sanjska dekleta. Pa bo katera osvojila njegovo srce? Bo Adonis našel svojo Afrodito? To bomo videli, ko na POP TV pride nova sezona Sanjskega moškega!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375