Renata bo napadla Milana: 'Če ti nisem všeč, me pošlji domov'

Renata bo napadla Milana: 'Če ti nisem všeč, me pošlji domov'

M. A.
27.07.2022, 4:15
0
Renata Šapina se je pojavila že v številnih resničnostnih šovih na Hrvaškem, ob tem pa je črnolaska dokazala, da brez dlake na jeziku pove, kar ji leži na duši. Tako bo tudi v nocojšnji epizodi šova Ljubezen na vasi, ko bo svojega izbranca napadla kar med koruzo.

Milan Milinković bo v nocojšnji epizodi šova Ljubezen na vasi sklenil, da je dober dan za delo na polju, k temu pa bo poskušal prepričati tudi svoje kandidatke. Povsem drugačne ideje pa bo imela Renata Šapina, ki jo bo bolj kot delo zanimalo to, kakšne namene ima Milan z njo. V trenutku, ko bosta ostala sama, ga bo napadla, da želi vedeti, kje z njim sploh stoji: 'Jaz hočem vedeti, kakšna je moja situacija. Kaj misliš o meni? Jaz sem ti mnenje o tebi povedala, ti pa si tiho in ne poveš, kaj misliš o meni. Mislim, da je prav, da mi poveš vsaj nekaj. Če ti nisem všeč, pa me pošlji domov,' bo jasna Renata, Milan pa bo vidno presenečen nad napadom, ki ga ni pričakoval.

PREBERI ŠE
Renata: 'Ne manjka mi nič, živim življenje iz sanj'

Ko se bo zbral, ji bo povedal, da se ni še nič odločil in da se mu zdi Renata pridna in delavna, a črnolaska s tem ne bo zadovoljna, saj mu bo očitala, da so njegovi odgovori diplomatski. Njun razgovor si oglejte v spodnjem videu, celote pa ne zamudite nocoj ob 20.00 na POP TV. Zamujene epizode najdete na VOYO.

PREBERI ŠE
Ljubezen ni trajala, hrvaški kmet se ločuje

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Renata bo Milana napadla kar med koruzo.
Renata bo Milana napadla kar med koruzo.FOTO: POP TV