Zadovoljna.si
Renata Šapina

Oddaje

Renata iz Ugodno oddam sina: 'Odločila sem se, da o tem spregovorim naglas.'

M. A.
01. 05. 2021 06.00
0

Pozimi smo Slovenci spremljali hrvaški resničnostni šov Ugodno oddam sina, v katerem je sodelovala tudi Renata Šapina, ki je veliko pozornosti dvignila s številnimi prepiri z nesojeno taščo Marico. Te dni Renata pri naših južnih sosedih znova dviga veliko prahu.

Številni gledalci so se zabavali ob ogledu šova Ugodno oddam sina, ko je tašča Marica Bjelošević pogosto kritizirala stil oblačenja Renate Šapina, češ da ni primeren za zrelo žensko, na koncu pa je vzela stvari kar v svoje roke in skodrano črnolasko domov poslala kar sama. Te dni Renata znova dviga veliko prahu, saj se je prijavila v hrvaško različico šova Ljubezen po domače, kjer je že pred dnevi priznala, da v življenju, kljub temu da ima 47 let, ne dela nič. 'Obnašam se, kot da imam 15 ali 20 let, ne delam nič. Hodim po barih in pijem kavo, metle ne znam držati,' se je 'pohvalila' v šovu. Najbrž tega ni pričakovala, a njena izjava je zbudila veliko zanimanja.

Se spomnite jezne hrvaške tašče? To njena nesojena snaha počne zdaj
Preberi še
Se spomnite jezne hrvaške tašče? To njena nesojena snaha počne zdaj

Zdaj je Renata za hrvaški RTL ekskluzivno razkrila, kako si lahko privošči tak življenjski stil. "Moje življenje je imelo žalosten začetek, saj sem s svojimi starši živela le prvi dve leti življenja. Nato mi je umrla mama, potem sem odšla k svoji babici, hkrati pa sem imela tudi teto v Nemčiji. Ko sem imela enajst let, je zadela na loteriji, nato pa se je s svojim dobitkom vrnila na Hrvaško in se preselila k meni in babici. Takrat se mi je življenje spremenilo. Sicer pa ni res, da nisem nikoli delala ničesar, v lasti sem imela celo dva bara. Res pa je, da zadnjih 15 let ne delam. O tem do zdaj nisem govorila, zdaj pa sem se odločila, da o tem spregovorim naglas, saj ne želim, da grdo govorijo o moji družini. Od nekdaj so mi moji stali ob strani in tega ne bom dopustila."

Renata po pojavljanju v več šovih sicer uživa tudi veliko pozornosti, saj jo ljudje ustavljajo, jo ogovarjajo in se želijo fotografirati z njo. Kot priznava sama, ji pozornost včasih godi, včasih pa ji je tudi odveč. "Raje bi imela mamo kot denar," je še priznala.

Ljubezen po domače se vrača
Preberi še
Ljubezen po domače se vrača
Renata Šapina
Renata ŠapinaFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493