Zadovoljna.si
Tilen in Tjaša - 2

Oddaje

Se jih spomnite? Zaljubili so se v naših šovih

M. A.
30. 10. 2021 05.00
1

Letošnja Kmetija je poleg spletk, ukan in številnih preobratov presenetila tudi z dobršno mero ljubezni, saj sta se že na začetku na posestvo vselila dva para, med snemanjem pa se je razvila še ena ljubezen, ki traja še danes. Prav v tem tednu smo spremljali Ambroža Vahna Kralja, ki je Nino Radi pred očmi slovenske javnosti vprašal, ali bi bila njegovo dekle, zdaj pa sta razkrila, da njuna ljubezen traja še danes, tudi po koncu snemanja. In kdo so še Slovenci, ki so v tak ali drugačen šov vstopili zaradi želje po nagradi, morda slavi ali pa izkušnji, domov pa odkorakali z roko v roki?

Teja in Jani Jugovic (Gostilna išče šefa, 2012)

Najlepšo tovrstno ljubezensko zgodbo sta v Sloveniji zagotovo spisala Teja (takrat še Perjet, op. a.) in Jani Jugovic. Pred devetimi leti sta vstopila v 1. sezono novega kuharskega šova Gostilna išče šefa, v katerem je glavno kuhalnico vrtel Bine Volčič. Čeprav je bila Teja v času snemanja še v zvezi, je kaj hitro ugotovila, da je prav Jani tisti, ki ga je iskala vse življenje, in vse od takrat sta skupaj. Pred kratkim sta praznovala drugo obletnico poroke, imata dva otroka in sina iz Janijeve prejšnje zveze, zgradila sta odličen posel, poleg tega pa sta največji dokaz, da se tudi ljubezen, ki se rodi pred kamerami, lahko obdrži.

Teja in Jani sta že v šovu Gostilna išče šefa začutila iskrico, ta pa se je pozneje razplamtela v ljubezen, ki traja še danes.
Teja in Jani sta že v šovu Gostilna išče šefa začutila iskrico, ta pa se je pozneje razplamtela v ljubezen, ki traja še danes.FOTO:

Jeanine Čoh in Marcelo Knez (Big Brother, 2008)

Ljubezen se je rodila tudi med snemanjem 2. sezone šova Big Brother Slovenija, ko sta bila od prvega trenutka nerazdružljiva Jeanine in Marcelo. 'Zanimivo je, da je bil že sam vstop v hišo Big Brother nekako usoden za naju. Marcelo je vstopil takoj za mano, se usedel poleg mene, izbral posteljo poleg mene. Skratka, od vstopa v hišo sva neločljiva,' nam je dobro leto pozneje zaupala Jeanine, ki je v letih, ki so sledila, uresničila svoje otroške sanje in postala stevardesa. Medtem ko da svojih otrok nista imela, pa sta sčasoma odprla celo svoj zasebni vrtec.

Jeanine in Marcelo sta se zaljubila v 2. sezoni šova Big Brother.
Jeanine in Marcelo sta se zaljubila v 2. sezoni šova Big Brother.FOTO: Kanal A

Sara in Naske Mehić (Big Brother, 2008)

V sezoni Big Brotherja, ki je srečo v ljubezni prinesla Jeanine in Marcelu, sta se zaljubila tudi Sara in zmagovalec Naske. Njuna ljubezen sicer ni trajala dolgo – kmalu sta se odločila, da gresta vsak svojo pot – sta pa zatrdila, da je bila odločitev obojestranska in da ostajata prijatelja.

Sara in Naske
Sara in NaskeFOTO: Karmen Špacapan

Marina Stipanič in Andrej Peroša (Big Brother, 2007)

Malce bolj nenavadno zgodbo o ljubezni sta napisala Andrej in Marina, ki sta sicer res oba sodelovala v 1. sezoni Big Brotherja, a v hiši nista bila istočasno. Kljub temu sta se po snemanju spoznala in hitro je preskočila iskrica, ki sta jo pozneje celo okronala s poroko. Čeprav sta se po štirih letih ločila, sta skupaj še danes, imata pa tudi dve hčerki.

Mirela in Marko sta šla pred petimi leti v Big Brotherju kljub kameram brez težav 'do konca'.
Mirela in Marko sta šla pred petimi leti v Big Brotherju kljub kameram brez težav 'do konca'.FOTO:

Mirela Lapanović in Marko Jovanović (Big Brother, 2016)

Le kdo se ne spomni vročih scen in otipljive strasti, ki se je tudi na TV-ekranih še kako videla vsakič, ko sta se drug ob drugem pojavila takrat 40-letna Mirela in 20-letni Marko? Čeprav sta se dolgo vrtela kot mačka okrog vrele kaše, sta šla 'do konca' prav na njen štirideseti rojstni dan, po odhodu iz hiše pa sta ostala v prijateljskih odnosih. Kako se spominja vročih trenutkov z njim in kak odnos imata zdaj, nam je Mirela zaupala tudi v ekskluzivnem intervjuju, ki ga najdete TUKAJ.

Damir in Nataša
Damir in NatašaFOTO: E plus

Nataša Kirn in Damir Alidžanović (Sanjski moški, 2004)

Ko je bil Gregor Čeglaj šele osnovnošolec, smo v Sloveniji že spremljali prvo sezono šova Sanjski moški, v kateri je ljubezen iskal Damir, od Gregorja pa je bil takrat uspešnejši, saj sta z Natašo v tistih letih veljala za enega najlepših in najbolj povezanih parov. Skupaj sta bila tri leta, potem pa je ljubezen ugasnila.

Tilen in Tjaša
Tilen in TjašaFOTO: osebni arhiv

Tjaša Koren in Tilen Stropnik (MasterChef Slovenija, 2015)

Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec, in to sta ugotovila tudi Tjaša in Tilen, ki sta se pred šestimi leti prijavila v povsem prvo sezono kuharskega tekmovanja MasterChef, na katerem nista osvojila denarne nagrade, sta pa osvojila srce drug drugega.

Ana Podobnik Jaka Hafner
Ana Podobnik Jaka HafnerFOTO: POP TV

Ana Podobnik in Jaka Hafner (Ljubezen po domače, 2019)

Tudi Jaka in Ana sta spisala malce bolj nenavadno ljubezensko zgodbo, saj je Ana po predstavitveni oddaji pismo najprej poslala Jakovemu bratu Gašperju, nato pa se je vso sezono priljubljenega šova borila za njegovo srce. Šele po tem, ko so kamere ugasnile in so se vsi družili še naprej, sta ugotovila, koliko skupnih stvari ju povezuje in kako se ujameta, danes pa imata dve hčerki, poleg tega pa je Jaka Ani že nadel zaročni prstan.

Tamara Korošec in Renato Lužar
Tamara Korošec in Renato LužarFOTO: osebni arhiv

Tamara Korošec in Renato Lužar (Ljubezen po domače, 2017)

Žal z nesrečnim koncem, a zelo burna je bila tudi ljubezen med Renatom in Tamaro. Ko sta se ljubila, so za to vedeli vsi, enako je bilo, ko sta se prepirala. Po več kratkotrajnih razhodih je dokončno počilo februarja lani, o razlogih za to pa nista želela govoriti. Renato se je povsem umaknil izpred oči javnosti, je pa pred kratkim dobil prvega otroka in se poročil, Tamaro pa lahko občasno spremljamo v novi sezoni komentatorske oddaje Ljubezen po domače na kavču.

Tilen in Tjaša - 2
Tilen in Tjaša - 2 FOTO: osebni arhiv

Nina Radi in Ambrož Vahen Kralj (Kmetija, 2021)

Najnovejši parček, ki smo ga Slovenci dobili pred kamerami, pa sta Nina in Ambrož, ki sta imela prav v tem tednu pred očmi celotne Slovenije iskren pogovor o tem, kaj čutita drug do drugega in kaj si želita v prihodnosti, ter tako tudi uradno postala par. Snemanje Kmetije se je sicer že končalo, njuna ljubezen pa še traja. Naj traja še naprej.

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478