Zadovoljna.si
Robert Korošec in Nina Rakovec

Oddaje

Romantična gesta, ki jo vsak konec leta pripravi Robert Korošec

M. A.
01. 01. 2022 05.00
0

Robert Korošec je v minulih mesecih veliko časa preživel v naravi, saj je snemanje nove serije Za hribom, ki vas že čaka na VOYO, v veliki večini potekalo prav na zunanjih lokacijah. To mu je godilo, saj se v naravi dobro počuti in priznava, da si tudi s partnerko Nino Rakovec želita, da bi lahko živela kje drugje kot v mestu, a je to zaradi njune službe težko. Prav zato proste trenutke rada preživita v naravi, zadnji dan leta pa namenita prav posebni gesti.

Robert Korošec in Nina Rakovec sta le nekaj mesecev pred začetkom globalne pandemije drugič postala starša, saj se je njima in sestrici Lejli septembra 2019 pridružil sin Oliver. Robert priznava, da mu je odmor med pandemijo na nek način godil, saj se je lahko bolje povezal s sinom in celotno družino. Urnika igralcev sta pač naporna in vsak dan drugačna, zato je bilo lepo malce več časa preživeti skupaj. Tokrat smo Roberta obiskali na snemanju nove serije Za hribom, ki slovenske gledalce že navdušuje na VOYO, tam pa nam je med pogovorom zaupal o prav lepi romantični gesti, ki si jo vsako leto na zadnji dan leta privoščita z Nino, s katero se poklonita tudi njenemu dedku, legendarnemu igralcu Poldetu Bibiču. Več v spodnjem videu.

Roberta Korošca lahko po koncu priljubljene serije Najini mostovi zdaj spremljate v komični seriji Za hribom, ki s humorjem, nerodnimi pripetljaji in zabavnimi dogodivščinami lokalne scene skrbi za smeh, odlično vzdušje in novo svežino med originali na VOYO. Dolenjščina, tradicionalna čokoladna potička, spodletele volitve, župnik, ki svoje obrede opravlja kar v telovadnici, namesto v cerkvi, veterinar, ki ne zdravi samo živali, gostilničarka, ki sama postavlja pravila v svojem lokalu, policist brez zapora, samovšečen nogometni trener, ambiciozna podžupanja, ki opravi večino županskih poslov in župan, ki večino svojega časa preživi ob ribolovu, so le nekatere karakteristike nove slovenske originalne serije. 

Tako se je na novo barvo las Roberta Korošca odzvala njegova hči
Preberi še
Tako se je na novo barvo las Roberta Korošca odzvala njegova hči

Glavno besedo v vasi ima župan Karel Zabašnik, ki ga igra Jernej Kuntner, ob boku župana vse niti vestno in dosledno vleče podžupanja Erika Sodič, (Karin Komljanec), ki je Đurova velika ljubezen, a slednji oko kdaj vrže tudi na Tino Vrhovnik Potočnik v vlogi Tereze Zalar, ki v vasi vodi gostilno. V seriji v vlogi župnika Bineta Kočarja igra še Rok Kunaver, v vlogo veterinarja se je vživel Ivo Ban, ki poleg živali zdravi tudi še kakšnega vaščana, odlično ekipo pa zaokroži policist Stanko Kavka, ki ga igra Franci Kek.

Za smeh in zabavne pripetljaje v vasi Za hribom poskrbijo še županov nečak Lado Hojc (Gašper Markun), županova žena Zdenka Hojc (Barbara Vidovič) in ostali liki, ki jih upodabljajo Saša Aleksandar Rajaković, Saša Klančnik in Jernej Čampelj

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Robert Korošec z družino prosti čas rad preživlja v naravi.
Robert Korošec z družino prosti čas rad preživlja v naravi.FOTO: osebni arhiv
Za hribom
Za hribomFOTO: VOYO

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 303