Zadovoljna.si
Sajles Šinkovec

Oddaje

Tekmovalec Slovenijo šokiral z brutalnim zlomom lastnega telesa

Zadovoljna.si
24. 10. 2023 05.00
0

V pretekli oddaji šova Slovenija ima talent se je predstavil Sajles Šinkovec, ki je s svojo bizarno točko presenetil gledalce. Sajles uživa v izvajanju nenavadnih točk, navdih za svojo točko pa črpa iz Harryja Houdinija. Pred nastopom je v intervjuju delil, da se je posvetil eskapologiji, ker ga zanimajo nenavadne stvari.

V pretekli oddaji šova Slovenija ima talent smo spoznali Sajlesa Šinkoveca, ki je s svojo točko šokiral vso Slovenijo. Čeprav smo sprva mislili, da Sajles ni Slovenec, nam je zaupal, da je po narodnosti pol Slovenec in pol Irec. Sajles je svoje veselje našel v izvajanju bizarnih točk, ki se jih večina ljudi boji. "K temu me je vleklo najverjetneje zato, ker sem tudi sam nekoliko drugačen," je o sebi povedal Sajles.

Pred nastopom je Sajels v intervjuju zaupal, da je izbral točko, ki je variacija pobega Harryja Houdinija. "On me je navdihnil, da sem se posvetil eskapologiji kot vrsti šovbiznisa. Začele so me zanimati točke, kot so metanje nožev in vse te nore stvari, ki so nenormalne, čudne in s tem unikatne ter drugačne, ker so edinstvene," je zaupal Sajles. Med nastopom sta voditelja šova pomagala Sajlesa zaviti v folijo in ga nato zavezati z verigami. Za pobeg pa si mora Sajles izpahniti kar obe rami in palca. Po uspešni izvedbi je Sajlesa čakala vesela novica, da gre v naslednji krog.

30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Preberi še
30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz

Naslednjo nedeljo, 29. oktobra, si boste na POP TV lahko ob 20.00 ogledali še zadnjo avdicijsko oddajo devete sezone šova Slovenija ima talent. Vsi neučakani pa si jo lahko že dan pred vsemi ogledate na  VOYO!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Žirati šova Slovenija ima talent.
Žirati šova Slovenija ima talent.FOTO: POP TV
Ne boste verjeli, kdo se je vrnil na televizijske ekrane
Preberi še
Ne boste verjeli, kdo se je vrnil na televizijske ekrane
Celo Slovenijo je pustila v solzah s tragično družinsko zgodbo
Preberi še
Celo Slovenijo je pustila v solzah s tragično družinsko zgodbo
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478