Salome se vrača v MasterChef

M. A.
08.04.2021, 7:56
1
Marsikdo se še zdaj dobro spomni številnih zabavnih prigod, za katere je v 3. sezoni kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija poskrbela Salome, še štiri leta pozneje pa se sodniki spomnijo njene fantastične limonine pite z meringo, ki je do zdaj ni presegel še noben tekmovalec. Prav zato se tokrat Salome vrača v MasterChef, da bi letošnjim tekmovalcem razkrila skrivnost svoje slavne pite.

.
.

"Tvojo pito bi z veseljem postavil v vitrino v svojem lokalu in jo postregel svojim gostom,"je ob okušanju njene pite pred štirimi leti komentiral Luka Jezeršekin takrat je bilo jasno, da se je v kuharskem tekmovanju MasterChef Slovenijanapisala zgodovina. V vsem tem času nihče od novih tekmovalcev še ni poskrbel za takšno limonino pito, kot jo je pripravila Salome, zato se prav ona zdaj vrača v tekmovanje, da letošnje tekmovalce postavi pred težek izziv: pripraviti prav takšno – ali boljšo – pito, kot jo je sodnikom spekla ona. A tokrat ni prostora za šalo, saj bo prav Salome četrta sodnica, ki bo spremljala vsak korak tekmovalcev in bo pri odločitvi, kdo si bo ta teden zaslužil balkon, povsem enakovredna ostalim trem sodnikom. Delček Salomejinega gostovanja si ekskluzivno oglejte v spodnjem videu, njenega izziva pa ne zamudite jutri, 9. aprila, ob 21.00 na POP TV. Epizodo si lahko že zdaj ogledate na VOYO.

MasterChef pa se na televizijske ekrane vrača že nocoj, ko se bodo tekmovalci soočili z morskimi sestavinami, ki so strah in trepet vsakega domačega kuharja, nato pa bodo morali poustvariti še sodniško morsko ploščo s kar 48 sestavinami. Na koncu bo varna le ena skupina, ostale pa čaka jutri prav izziv limonine pite ... Recept zanjo najdete TUKAJ.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

S Salome pa smo prav na portalu Zadovoljna.siv spletni pogovorni oddaji #TBTklepetali tudi mi. Brez dlake na jeziku je spregovorila o sodelovanju tako v MasterChefu kot v Kmetiji slavnih. Pogovor si lahko še vedno ogledate TUKAJ.

PREBERI ŠE
Sodelujte v nagradni igri in osvojite paket zvezkov Najini mostovi

S Salome smo brez dlake na jeziku govorili tudi mi v spletni pogovorni oddaji #TBT.
S Salome smo brez dlake na jeziku govorili tudi mi v spletni pogovorni oddaji #TBT.FOTO: Aljoša Kravanja