Zadovoljna.si
Foto 5: Blaž Kričej Režek

Oddaje

Blaž priznal, kako je sprejel govorico o Arijanni

M. A.
29. 11. 2022 05.00
2

Blaž Kričej Režek, ki to jesen v šovu Sanjski moški išče svoje dekle, je moral minuli konec tedna ugrizniti v precej kislo jabolko, ko mu je Eva Luna Mlakar razkrila, da naj bi ga ena njegovih favoritk, Arijanna Sara di Palma, zavajala. Arijanna je v minuli epizodi že povedala, kaj si misli o tem, kako pa je to sprejel Blaž?

To je mama sanjskega Blaža: dekleta so mislila, da gre za novo tekmovalko
Preberi še
To je mama sanjskega Blaža: dekleta so mislila, da gre za novo tekmovalko

Arijanna Sara di Palma je bilo prvo dekle, ki jo je Blaž Kričej Režek v tej sezoni šova Sanjski moški spoznal, prav tako je bila prva, ki ji je namenil poljub. Ko so minevali tedni, je simpatija med njima vse bolj rasla, kar je zmotilo tudi druga dekleta. Evi Luni Mlakar pa je bilo po zadnjem času na samem, ki ga je Arijanna preživela z Blažem, končno dovolj, zato je eksplodirala in razkrila, da naj bi Arijanna Blaža zavajala, saj da je bojda takrat, ko so kamere ugasnile, povedala, da ji Blaž vizualno sploh ni všeč, da zgolj tekmuje zanj, prav tako pa naj bi bila še nekaj tednov pred začetkom snemanja na dopustu skupaj s svojim nekdanjim fantom. 

Stvari so eskalirale, ko je Eva Luna pred ceremonijo vrtnic to povedala tudi Blažu in ga vidno presenetila, zato je s tem soočil tudi Arijanno, ki pa je Evine besede zanikala in mu pojasnila, da jih je precej obrnila. Kako pa je vse skupaj doživel Blaž?

To dekle je Blažu čedalje bolj všeč, a hkrati dvomi v njeno iskrenost
Preberi še
To dekle je Blažu čedalje bolj všeč, a hkrati dvomi v njeno iskrenost

"Mene je to povsem šokiralo. Sploh nisem mogel verjeti, tisto noč nisem mogel spati. Mislil sem, da sva se z Arijanno res ujela, potem pa nisem več vedel, kaj naj si mislim. Ko slišiš nekaj takega, se ti slika malce podre, sploh ne veš več, kaj naj si misliš. In ko sva potem skupaj preživela čas na samem, sem vedel še manj," bo v prihodnji, sobotni epizodi priznal Blaž. Prav v tem tednu pa Blaž pripravlja posebne zmenke, izbral bo namreč tri dekleta in vsaki posebej pripravil sanjski zmenek, ki ga bosta lahko po želji tudi podaljšala. Če se bosta namreč odločila, da na zmenku tudi prespita in skupaj dočakata jutro, se bo to zgodilo v popolni zasebnosti in brez kamer ter mikrofonov.

Blaž in Arijanna imata že od prvega večera posebno vez, a zdi se, da je ta zdaj zaradi Evine izpovedi malce popustila.
Blaž in Arijanna imata že od prvega večera posebno vez, a zdi se, da je ta zdaj zaradi Evine izpovedi malce popustila.FOTO: POP TV

Hkrati so to še zadnji zmenki pred polfinalom, saj bo naslednjo nedeljo Blaž domov poslal kar štiri dekleta, v bitki za njegovo srce pa bodo tako ostale le še štiri. Ne zamudite napetih epizod v soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV, že dan prej pa predpremierno na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sanjski moški
Sanjski moškiFOTO: POP TV

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416