Zadovoljna.si
Sanjski moški

Oddaje

Sanjski Blaž razočaral fitneserja Jana Čampo

N. Č.
11. 12. 2022 05.00
0

Bližamo se koncu najbolj romantičnega resničnostnega šova pri nas. V igri za Blaževo srce ostajajo le še štiri dekleta, tista, s katerimi je ustvaril najmočnejše vezi. Tokrat zmenke ena na ena organizirajo dekleta, Blaž pa bo ob koncu zmenka spoznal tudi njihove najbližje. Kakšne vtise sta na komentatorje pustila prva dva zmenka?

Osvojite veliko brisačo Zadovoljna.si
Preberi še
Osvojite veliko brisačo Zadovoljna.si

Blaža je prva na zmenek povabila Lara, ki si je za aktivnost izbrala bachato. "Meni je zelo pomembno, da imava s partnerjem neko skupno stvar, da preživljava čas z njo in na tem tudi gradiva odnos," je povedala. "Itak, moraš imeti skupne stvari," se je z njo strinjala Maruša, čeprav je imela sama v mislih malce drugačne aktivnosti: "Kavč, rada jeva, kavč, kavica, balkon ..."

Glede Larine izbire zmenka so imeli komentatorji precej mešane občutke. "To, ko gledaš ljudi, ki to plešejo, ampak tiste, ki res znajo, to zgleda pornič, drugače pa ne," je povedal Jan, Maruša pa je priznala, da ji zmenek ni bil všeč: "To je brez veze."

Blaževo navdušenje nad Laro ni prepričalo gledalcev
Preberi še
Blaževo navdušenje nad Laro ni prepričalo gledalcev

Hanina ideja za fitneserski zmenek je sicer pritegnila komentatorje, a nad samo izvedbo vaj niso bili preveč navdušeni. Nad Blažem je bil najbolj razočaran fitneser Jan Čampa, s trebušnjaki pa jih je nasmejala tudi Hana. "Uh, ne dela ravno pravilnih," je pokomentirala Maruša, Nuša pa je dodala: "Ah, kar nehajta vidva tole. To, ko glumiš športnike. Amaterja!"

 

Komentatorji so Blaža in Hano označili za amaterja.
Komentatorji so Blaža in Hano označili za amaterja.FOTO: POP TV

Blaž in Hana sta zmenek nadaljevala skupaj z njenimi prijatelji, sledil pa je tudi neroden poljubček. Hana se je poljubu sprva celo izmaknila, to pa je v oči padlo tudi našim komentatorjem. Več v spodnjem video posnetku.

Ne zamudite nove epizode oddaje Sanjski moški že danes ob 20.00 na POP TV, tisti najbolj neučakani pa si lahko najnovejšo epizodo ogledate na VOYO že ta trenutek!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Vsako soboto in nedeljo na POP TV!
Vsako soboto in nedeljo na POP TV!FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416