Sanjski Gregor je pozabljen, Nino Radi osvaja drugi

M. A.
16.09.2021, 7:39
2
Le nekaj mesecev je minilo, odkar smo Nino Radi spremljali v šovu Sanjski moški, kjer se je na vse pretege borila za srce Gregorja Čeglaja, zdaj pa je vstopila v Kmetijo, kjer ji je kmalu po prihodu začel dvoriti drugi tekmovalec. Tilen Brglez priznava, da ga je Nina povsem očarala in čeprav je on všeč Romani, ima 23-letnik oči le za svetlolaso Štajerko.

Za zdaj Nina Radi na Kmetiji še vedno sodi med goste, ki se borijo za mesto med tekmovalci, a slednji tega niti ne vedo. Številni sicer ugibajo, kakšna je njihova prava vloga, zdi pa se, da je za to povsem vseeno Tilnu Brglezu, ki ima oči le še za Nino. V nocojšnji epizodi bo 30-letnico povabil na samo, čas z njo pa izkoristil, da ji bo pihal na dušo, poskušal pa bo zbrati tudi pogum za prvi poljub, a se bo njegov poskus nadvse klavrno končal. Več si oglejte v spodnjem videu.

PREBERI ŠE
Nova romanca v Kmetiji, med tekmovalcema vse bolj vroče

V nocojšnji epizodi, ki na POP TV prihaja ob 21.00, bomo izvedeli tudi, ali je Jan Knez kot glava družine dobro opravil svoje delo in prepričal gospodarico, gostje pa bodo tačas vse bližje pravi kombinaciji na skrivnostni škatli. Manjka jim le še ena številka, ki jo bodo poskušali dobiti jutri, ko bodo tekmovalci v areni. Najbolj neučakani si lahko tako nocojšnjo kot jutrišnjo epizodo že ogledate na VOYO.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Tilna je Nina povsem očarala.
Tilna je Nina povsem očarala.FOTO: Zadovoljna.si