To je mama sanjskega Blaža: dekleta so mislila, da gre za novo tekmovalko

To je mama sanjskega Blaža: dekleta so mislila, da gre za novo tekmovalko

M. A.
25.11.2022, 5:00
4
Blaž Kričej Režek, ki v tej sezoni priljubljenega šova Sanjski moški išče ljubezen svojega življenja, ni nikoli skrival, da ima s starši odličen odnos in da ju med snemanji tudi precej pogreša. Zato ga bo ta konec tedna še toliko bolj presenetil obisk mame v vili, zaradi katerega bo postal precej čustven.

PREBERI ŠE
Sanjski moški: Eva Luna bo izgubila živce in razkrila veliko skrivnost sotekmovalke

Pred nami je hladen konec tedna, a bodite brez skrbi, saj sta pred nami tudi najbolj dramatični epizodi letošnje sezone šova Sanjski moški do zdaj. Iskric, ljubosumja, jeze, ostrih obtožb in umazanih skrivnosti ne bo manjkalo predvsem v nedeljski oddaji, že v jutrišnji pa v šov vstopa Blaževa mama Barbara Kričej, ki bo skupaj z njegovo prijateljico spoznala kopico izbranih deklet in z njimi iskreno poklepetala o Blažu, življenjskih pričakovanjih in tudi njihovih preteklostih. 

Še posebej čustvena pa bo nedeljska oddaja, ko se bo srečala tudi s svojim sinom, ki ga zaradi snemanja ni videla ali slišala že več tednov, ter z njim iskreno poklepetala in mu celo pomagala pri odločitvi glede deklet.

Blaževa mama
Blaževa mamaFOTO: POP TV

Blaža ta konec tedna čaka več skupinskih zmenkov in nekaj časa na samem, kjer ne bo manjkalo iskric in poljubov. Medtem bo v hiši vse bolj vrelo, eni izmed tekmovalk pa bo končno dovolj, zato bo razkrinkala prave namene svoje sotekmovalke. Ne zamudite vročih epizod ta konec tedna, v soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV, predpremierno pa že dan prej na VOYO.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Barbara Kričej
Barbara KričejFOTO: POP TV

Sanjski moški
Sanjski moški