Zadovoljna.si
Sanjski moški Gregor Čeglaj

Oddaje

Sanjski moški: Že prvi večer bo domov poslal tri dekleta

M. A.
17. 04. 2021 06.00
0

Nocoj ob 20.00 se na POP TV končno začenja najtežje pričakovani šov te pomladi, Sanjski moški. 31-letni Gregor Čeglaj bo med osemnajstimi dekleti iskal ljubezen svojega življenja, žensko, s katero bi si ustvaril družino. Prvi večer bo seveda namenjen predvsem spoznavanju in prvim vtisom, a hkrati bodo že prvi večer šov zapustila kar tri dekleta.

Zdaj je že jasno, da se bo za pozornost in srce Gregorja Čeglaja borilo osemnajst deklet, med katerimi sta se znašli tako 18-letnica kot 39-letnica. Prvi konec tedna bo v šovu Sanjski moški namenjen predvsem spoznavanju in prvim vtisom, tega pa se bodo dekleta lotila različno – medtem ko bodo nekatere izmed njih damsko čakale, da Gregor do njih pristopi sam, pa bodo druge takoj opozorile nase in tekmovale za njegovo pozornost. 

Vse se bo sicer začelo že prej, ko se bodo dekleta do butičnega portoroškega hotela pripeljale kar v limuzini, na prvem spoznavanju pa bodo prav tako poskrbela za različna presenečenja ... Nekatera bodo Gregorjevo pozornost skušala obdržati z darili, ena izmed tekmovalk si bo na glavo kar poveznila krono, spet tretja pa bo limuzino zamenjala za motor.

Sanjskega moškega osramotila že prvi večer
Preberi še
Sanjskega moškega osramotila že prvi večer

Če bo nocojšnja epizoda namenjena predvsem spoznavanju, pa v jutrišnji epizodi ob 20.00 ne zamudite nadaljevanja prvega večera in znamenite 'cocktail zabave', ki bo napeto ozračje sprva sprostila, nato pa znova naelektrila, saj bodo dekleta hitro razkrila, da se vendarle niso prišla igrat, temveč prav zares tekmovat, vse skupaj pa bo še podžgala informacija voditelja Petra Polesa, ki bo razkril, da se bodo že ob koncu prvega večera poslovila tri dekleta, ki se sploh ne bodo vselila v portoroško vilo. Dodatno bo tekmovanje začinila še novica, da bo eno izmed deklet tako želeno vrtnico dobilo pred drugimi.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sanjski moški Gregor Čeglaj
Sanjski moški Gregor ČeglajFOTO: POP TV
Sanjski moški Gregor Čeglaj
Sanjski moški Gregor Čeglaj FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493