Zadovoljna.si
Laura Beranič

Oddaje

Laura in Sanja razkrili, kaj se je med njima dogajalo po šovu

M. A.
18. 05. 2021 07.49
0

Stari spor med Lauro Beranič in Sanjo Munda je v prvem večeru priljubljenega resničnostnega šova Sanjski moški precej odmeval, stari 'sovražnici' pa sta se tudi v dneh, ki so sledili, izogibali druga drugi. Zdaj, po koncu snemanja, je slika precej drugačna, saj lahko na družbenih omrežjih spremljamo, da se pogosto družita in uživata druga z drugo. Prav za našo spletno stran sta ekskluzivno razkrili, kaj se je med njima dogajalo po šovu in kako se razumeta zdaj.

'Kepica se je stopila,' je Sanja Munda svoji znanki Lauri Beranič dejala takoj ob vstopu v šov Sanjski moški in dramatična situacija je bila rojena. Da se dekleti poznata od prej in da je med njima kar nekaj hude krvi, nista skrivali, sta pa presenetili z novico, da je za njun spor kriv kakav. Po koncu snemanja šova pa je slika med njima precej drugačna, saj lahko na družbenih omrežjih pogosto spremljamo njune skupne dogodivščine, zato smo preverili, v kakšnem odnosu sta zdaj in katera izmed njiju je naredila prvi korak. Njuno iskreno izpoved si oglejte v spodnjem videu.

'Življenje je prekratko, zato vsem svetujem, da rešite kakšne nerazčiščene spore. Midve zdaj res uživava,' je še povedala Laura, ki Sanji tudi prizna, da je zdaj res srečna, da ima ob sebi takšno osebo, kot je ona. 

Ne zamudite novih epizod in napetega dogajanja v šovu Sanjski moški vsako soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV, novi epizodi pa vas že dan pred televizijsko premiero ekskluzivno čakata na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sanja Munda se je iz šova že poslovila, Laura pa trenutno še ostaja v bitki za Gregorjevo srce.
Sanja Munda se je iz šova že poslovila, Laura pa trenutno še ostaja v bitki za Gregorjevo srce.FOTO: POP TV


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493