Zadovoljna.si
Sanjski moški 2021

Oddaje

Pia Gregorju razkrila vse skrivnosti novih tekmovalk

M. A.
14. 05. 2021 07.53
2

Prejšnji teden smo bili v šovu Sanjski moški priča prihodu petih novih tekmovalk, ta konec tedna pa bo čas, da jih spozna še Gregor, ki zanje sploh še ne ve. Zaradi napetosti, ki po zadnjem prepiru še vedno ostaja v ozračju, bodo dekleta na skupinskem zmenku drugačna kot prej, kar bo opazil tudi Gregor, ki pravi, da mu bo razneslo glavo. Ob tem že obljublja, da bo šov odslej drugačen, še posebej zdaj, ko mu bo Pia Gavrič razkrila skrivnosti novih tekmovalk.

Komaj smo si opomogli od šoka, ko je v šov Sanjski moški vstopilo pet novih tekmovalk, a že nas čakajo novi pretresi. Kot poročajo 'staroselke', naj bi številne novinke kar pred kamerami priznale, da so prišle v šov zgolj zaradi promocije oz. ne zato, da bi osvojile srce Gregorja Čeglaja, ob tem pa bo šla Pia Gavrič korak dlje in Gregorju njihove namere tudi zaupala. 

'Najprej mu tega sicer nisem nameravala povedati, kajti zakaj bi svoj čas na samem z njim porabljala za pogovor o drugih dekletih,' je dejala Pia, a jo je tudi Gregor prosil, naj ga opozori. Tako naj bi po Piinih besedah zgolj po promocijo v šov prišla Sara Turnšek, ki naj bi si od Gregorja obetala, da ji bo vse plačeval, Lara Goršek Kos pa naj bi se – tako kot je zase že priznala Ana Pusovnik – ukvarjala s snemanjem erotičnih fotografij. Več si oglejte v spodnjem videu.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Napete epizode ne spreglejte jutri, 15. maja, ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa si jo lahko ekskluzivno ogledate na VOYO. Tako bomo v tej epizodi priča tudi Gregorjevemu spoznavanju z novimi dekleti in globokim pogovorom s tistimi, ki so v šovu že od prej, prav ena izmed novih kandidatk pa si bo že zagotovila vrtnico ... 

Mary vrača žogico Carmen: 'S kom si pa ti ostala v stiku?'
Preberi še
Mary vrača žogico Carmen: 'S kom si pa ti ostala v stiku?'
MasterChef nagrajuje: Osvojite predpasnik ali majico priljubljenega šova
Preberi še
MasterChef nagrajuje: Osvojite predpasnik ali majico priljubljenega šova
Preostala dekleta vse bolj pritiskajo na Gregorja, ta pa si mora zdaj vzeti čas še za to, da spozna nova dekleta.
Preostala dekleta vse bolj pritiskajo na Gregorja, ta pa si mora zdaj vzeti čas še za to, da spozna nova dekleta.FOTO: Ana Gregorič

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493