Zadovoljna.si
Foto 18: Blaž in Eva Luna

Oddaje

Sanjski moški: Eva Luna izgubila živce in razkrila veliko skrivnost sotekmovalke

M. A.
26. 11. 2022 05.00
1

Že danes si lahko na VOYO ogledate najbolj dramatično epizodo te sezone šova Sanjski moški doslej, ki na POP TV sicer prihaja jutri ob 20.00. V tem tednu bodo dekleta nocoj sprva spoznala Blaževo mamo in njegovo najboljšo prijateljico, nekatere tekmovalke pa bodo prejele celo obisk svojih mam. A prijetne in tople trenutke bo v nedeljski epizodi prekinila skrivnost, ki naj bi jo čuvala Arijanna.

V nocojšnji epizodi bodo štiri tekmovalke sprva dobile vabilo na skupinski zmenek, na tem pa jih ne bo čakal zgolj Blaž Kričej Režek, temveč tudi njihove mame. Prav s potencialnimi bodočimi taščami bo moral poklepetali Blaž, nato pa bo na čas na samem odpeljal tisto, katere mama se mu bo najbolj vtisnila v spomin. A še posebej dramatična bo jutrišnja epizoda, ki si jo lahko na VOYO predpremierno ogledate že zdaj. 

Evi Luni Mlakar bo namreč prekipelo, da Blaž vidno daje prednost Arijanni Sari di Palma in bo zato v navalu besa povedala marsikaj, med drugim pa razkrila tudi to, da je Arijanna v vinjenem stanju priznala, da je v šovu zgolj zato, da pozabi bivšega, s katerim je bila skupaj še mesec dni pred šovom, prav tako pa naj ji Blaž sploh ne bi bil všeč. Čeprav Arijanna daje drugačen vtis, vsakič ko sta z Blažem skupaj, pa te govorice ne bodo ostale neopažene.

A to sploh še ni vse – ostre govorice bodo prišle tudi do Blaža, ki bo Arijanno še pred ceremonijo vrtnic soočil s tem. Ne zamudite novih dveh epizod to soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa ekskluzivno na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sanjski moški
Sanjski moški FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471