Zadovoljna.si
Blaž Kričej Režek, Sanjski moški v oblačilih Morro

Oddaje

To so dekleta, ki se bodo borila za Blaževo srce

M. A.
21. 09. 2022 05.00
0

Blaž Kričej Režek bo v šovu Sanjski moški to jesen iskal ljubezen svojega življenja, spodaj pa vam predstavljamo 17 kandidatk, ki se bodo borile za njegovo srce. Je katera izmed njih tista prava?

ARIJANNA SARA DI PALMA, 21 let, Koper

Študentka marketinga živi življenje po načelu, da je treba vedno preizkušati nove stvari, se zabavati, delati napake in se iz njih učiti. Njen sanjski moški mora zagotovo živeti aktivno življenje in ga ne sme biti strah novih dogodivščin. Pomembno ji je tudi, da je zabaven in da v skupen odnos vloži toliko truda kot ona.

Arijanna Sara di Palma
Arijanna Sara di PalmaFOTO: POP TV

ANA HROVATIN, 20 let, Škofljica

Študentka, ki se za kozmetičarko izobražuje na Finskem, išče moškega, ki jo bo imel rad, je razumevajoč, skrben in zabaven. Priznava, da zanjo videz ni na prvem mestu, najpomembnejše je, da je pozitiven, neodvisen in delaven, zgovoren in zaupljiv. "Všeč so mi pametni moški. Znanje je najlepša vrlina," je prepričana.

Ana Hrovatin
Ana Hrovatin FOTO: POP TV

ANA SUČEVIĆ - SUKI, 20 let, Koper

Suki deluje kot model in hkrati kot trenerka za otroke z razvojnimi težavami, v življenju pa sledi motu, da tudi Rim ni bil zgrajen v enem dnevu. V moškem si želi to, da je dobesedno obseden z njo: 'Da ljubi moje razmišljanje, mojo prisotnost, energijo in moje telo. Všeč so mi visoki moški s širokimi rameni in rjavimi očmi. Všeč mi je, če je moški resnično obseden z žensko, ki jo želi pridobiti. V družbi mora pokazati svojo moškost. Mora pa imeti tudi nežno in čustveno plat.'

Ana Sučević - Suki
Ana Sučević - SukiFOTO: POP TV

 ANJA RIJAVEC, 27 let, Col nad Ajdovščino

Samostojna podjetnica, ki deluje kot farmacevtka in vodja razvoja kozmetike za lekarniško blagovno znamko, pravi, da jo je pri življenjskem motu navdihnil kar Milan Krek, ko je med pandemijo covida-19 govoril, da bo naslednjih 14 dni ključnih. 'Odkar je bila podana ta izjava, svoje življenje živim, kot da bo vsakih naslednjih štirinajst dni ključnih zame, in moram reči, da se neverjetno pozna na moji uspešnosti in kakovosti življenja.' Njen sanjski moški je tak, ki je zgodaj dosegel čustveno in racionalno zrelost, ki premore visoko stopnjo empatije in razumevanja sočloveka, ter razumevanja sveta okoli sebe. 

Anja Rijavec
Anja Rijavec FOTO: POP TV

EVA LUNA MLAKAR, 21 let, Koper

Ekonomsko tehnico, ki trenutno deluje kot barista, privlačijo visoki moški s športno postavo in lepim nasmehom, pravi pa, da so velik plus, če ima tetovaže. Imeti mora tudi smisel za humor, biti iskren, družaben in samozavesten. Od partnerja pričakuje predvsem veliko komunikacije, da jo spoštuje in ne poskuša spreminjati, obenem pa da ji stoji ob strani in jo podpira pri življenjskih odločitvah.

Eva Luna Mlakar
Eva Luna Mlakar FOTO: POP TV

EVA NOVAK, 29 let, Ljubljana

Eva dela kot administratorka, sicer pa je ekonomska tehnica. Njen sanjski moški je razgledan, urejen, karizmatičen, ima smisel za humor, je pozoren in spoštljiv, od njega pa pričakuje zanesljivost, iskrenost, zvestobo in da ji daje občutek varnosti in ženskosti. 'Ne maram prepotentnežev, narcisov, manipulatorjev. Razočara me z neiskrenostjo in nezaupanjem. Dobra komunikacija je recept za dober odnos,' je prepričana Eva.

Eva Novak
Eva NovakFOTO: POP TV

HANA ŠEVIČ, 20 let, Ljubljana

Svetovalka za digitalni marketing in blogerka verjame, da je treba v življenju vedno tvegati, sicer to obžaluješ. Njen sanjski moški je odločen in dobro ve, kaj hoče v življenju. Na življenje gleda pozitivno, pomembni so mu ljudje, ki ga obkrožajo. Za svojo partnerko si vzame čas, je do nje ljubezniv in odkrit. Pomembna mu je tudi njegova družina ter želja po lastni družini. Sama dobro ve, da je treba za dolgo in srečno zvezo vložiti ogromno truda in energije, a če imaš osebo zares rad, si to tudi pripravljen narediti. 

Hana Ševič
Hana ŠevičFOTO: POP TV

MAJA GRINTAL, 25 let, Domžale

Študentka slovenistike in sociologije, trenerka košarke ter vizažistka verjame, da je smisel življenja užitek. V sanjskega moškega pa ne verjame, saj meni, da smo vsi le ljudje. Si pa v svojem življenju želi moškega, ki ve, kakšni so njegovi cilji in želje, ki čuti, kaj je njegovo poslanstvo in dar, ki ga lahko podari svetu. 'Sanjski moški je zame tisti, ki ti da svojo prisotnost v celoti, ki ti odpre svoje srce in se mu lahko predaš. Ki ti dovoli, da vstopiš v svojo žensko energijo, se nasloniš na njegovo moško energijo, ki ti stoji kot steber v oporo, ob katerem lahko divje plešeš. Vsekakor si želim imeti moškega, ki daje na prvo mesto sebe in svoje dušne cilje – tukaj ne govorim o egoističnih in materialnih ambicijah, ampak o strasti. Moški mora postaviti sebe in svojo strast na prvo mesto – seveda pa ob tem držati ženski prostor, ji dati in odpreti svoje srce ter jo penetrirati – tako z energijo kot s telesom.'

Maja Grintal
Maja GrintalFOTO: POP TV

MAŠA LEVAČIČ, 26 let, Ljubljana

Specialistka multimedije v življenju nerada čaka na pravi trenutek, raje izkoristi tistega, ki ji je dan. 'Zame je sanjski tisti moški, ki je pozoren, prijazen in zvest. Rada imam, da je nasmejan, zgovoren in poln energije. Da ceni malenkosti in zna uživati v vsakem trenutku, tudi v tistih malih. Od partnerja pričakujem, da mi bo zvest in naklonjen. Želim si ljubeznivega in pozornega partnerja, ki me bo znal nasmejati, me podpirati pri odločitvah in me razvajati z malenkostmi, tudi ko ne gre za obletnico ali rojstni dan. Zelo pomembno pa je, da me sprejme točno tako, kakršna sem, in me ne želi spreminjati.'

Maša Levačič
Maša LevačičFOTO: POP TV
Nejc Šmit: 'Sanjski moški je zakon in tudi dekleta so odlična.'
Preberi še
Nejc Šmit: 'Sanjski moški je zakon in tudi dekleta so odlična.'

MIA MAHNIČ, 25 let, Portorož

Kozmetična tehnica in vizažistka s svojim salonom meni, da je treba vsakomur v življenju pustiti, da dela, kar želi. Od svojega partnerja pričakuje, da je pripravljen sklepati kompromise in da mu lahko zaupa, da je iskren in zvest. Njen idealen zmenek je piknik ob sončnem zahodu.

Mia Mahnič
Mia MahničFOTO: POP TV

MONIKA SLAPNIK, 22 let, Kamnik

Študentka socialne gerontologije si je svoj življenjski moto izposodila pri Oscarju Wildu, ki pravi, da bodi to, kar si, saj je vse drugo že zasedeno. Od moškega pričakuje, da je skrben in da zna poslušati, jo zna nasmejati in pohvaliti. 'Mora znati poprijeti za kakšno fizično delo. Še bolj sanjski pa je, če zna plesati – dobi kar dodatnih par točk, vozi motor ter rad potuje. V oči mi padejo starejši, temni ter visoki in postavni moški. Zelo rada pa pogledam moškega, ki je oblečen v delovna oblačila. Všeč mi je tudi, da se zna elegantno urediti,' še zaupa Monika, ki ji je sicer najpomembnejše to, da je njen bodoči partner tudi njen najboljši prijatelj.

Monika Slapnik
Monika SlapnikFOTO: POP TV

NASTJA ANDRUSHCHENKO, 23 let, Šoštanj

Ekonomska tehnica verjame v rek, da se vse zgodi z razlogom. Od partnerja pričakuje ljubezen, spoštovanje in dolge pogovore, njen sanjski moški pa bi jo vsak dan masiral, ji kuhal in ji sploh ne dovolil hoditi v službo: 'Da mi vsak dan prinese šopek rož, hodi z mano v šoping. Vsak dan mi pove, kako sem lepa in kako me ljubi. Da je gentleman, prijazen, zabaven, romantičen in pameten.'

Nastja Andrushchenko
Nastja AndrushchenkoFOTO: POP TV

NINA SMODIŠ, 27 let, Mozirje

Referentka v spletni prodaji si želi, da bi njen sanjski moški užival v njeni družbi.  Pomembno ji je, da je iskren, komunikativen, da si zaupata in se podpirata. Veliko ji pomeni tudi, da ima rad otroke in je družinski človek. Nina doda, da ne potrebuje veliko, samo osebo, ki bo z veseljem preživljala čas z njo. Všeč so ji svetlolasci, ki imajo svetle oči in so visoki. 

Nina Smodiš
Nina SmodišFOTO: POP TV

PIA BELAK, 23 let, Ljubljana

Študentka pedagogike si ne predstavlja dneva brez športa, kar deset let je trenirala gimnastiko, zdaj jo tudi poučuje. Sanjski moški je zanjo inteligenten, komunikativen, pozoren in ima športno postavo, ima svoje ambicije, je skromen in iskren. 'Privlačijo me svetli moški športne postave. Pri moških me moti arogantnost, od partnerja pričakujem zvestobo in spoštovanje.'

Pia Belak
Pia BelakFOTO: POP TV

TINA BLAŠKOVIĆ, 29 let, Koper

Diplomantka medijskih študijev se zaveda, da je treba v življenju prestati tudi nekaj dežja, da začnejo rasti rože. Zase si želi moškega, ki skrbi za svoje telo in duha: 'Da je razgledan in radoveden. Absolutno kulturen in vljuden do mene in ostalih ljudi. Ima odličen okus za glasbo. Je odločen in prevzema pobudo za organizacijo preživljanja skupnega časa. Zna kuhati in uživa v tem. Obožuje avte in se spozna na njih,' pove Tina, ki na moških najprej opazi zobe, lase, roke in stil. 

VERONIKA KRŽOJEVIĆ, 21 let, Ljubljana

Reperka, tekstopiska, sicer pa tudi animatorka in receptorka, živi za danes, saj se zaveda, da jutri morda ne pride. Pri sanjskem moškem mora začutiti dobro energijo, biti mora iskren in zaupljiv. Všeč so ji visoki moški z lepimi rokami. Njen sanjski zmenek bi bil na morju z lepim razgledom, všeč pa ji je, ko fant naredi prvi korak, a nima zadržkov, da pristopi prva.

Veronika Kržojević
Veronika KržojevićFOTO: POP TV

ŽANA GRAD, 24 let, Celje

Študentka prometnega inženirstva išče moškega, ki spoštuje ženske, zna ceniti stvari, ji zaupa in jo vedno postavi na prvo mesto. Je dobrosrčen, komunikativen, zabaven in zaupanja vreden. 'Želim, da mi je zvest, mi je opora in da se lahko vedno zanesem nanj.'

Žana Grad
Žana GradFOTO: POP TV
Vse to jeseni prihaja na naše TV zaslone
Preberi še
Vse to jeseni prihaja na naše TV zaslone
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324