Zadovoljna.si
Žana

Oddaje

Sanjski moški: v šov vstopajo nova (stara) dekleta

M. A.
21. 10. 2022 05.00
1

V sobotni epizodi vročega šova Sanjski moški nas čakajo nove romance, bitke in presenečenja. Po zares romantičnem zmenku ena na ena bo Blaž naslednji dan večino deklet povabil na skupinski zmenek, doma pa bodo ostale le štiri. A tudi te bodo kmalu dobile družbo: v šov se namreč vrača nekaj deklet iz pretekle sezone.

Lani smo spremljali prvo sezono šova Sanjski moški, zdaj pa se tri izmed lanskih tekmovalk vračajo v šov; tokrat zato, da bi se borile za srce Blaža Kričeja Režka. Ne da bi sploh vedele, kaj se dogaja in koga pričakujejo, bodo štiri dekleta, ki niso dobila vabila na skupinski zmenek, organizirala zabavo, a presenečenje bo precej kislo, ko bodo ob prihodu prepoznale obraze lanskih tekmovalk. Kako se bodo odzvale na nove tekmice, si oglejte v spodnjem videu.

Številna dekleta so namreč prepričana, da lanske tekmovalke v resnici ne želijo osvojiti Blaža, temveč želijo zgolj delati dramo. Kako bo nove tekmovalke sprejel Blaž in ostale punce, ko se bodo vrnile z zmenka, si oglejte jutri ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa ekskluzivno na VOYO!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sanjski moški
Sanjski moškiFOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493