Zadovoljna.si
Vrnile so se že izpadle tekmovalke, da komentirajo Blaževo končno odločitev.

Oddaje

Sanjski moški: Vrnile so se že izpadle tekmovalke, da komentirajo Blaževo končno odločitev

N. Č.
19. 12. 2022 05.00
0

Blaževo srce je spregovorilo. Zadnja vrtnica letošnje sezone resničnostnega šova Sanjski moški je pripadla Kristini Miler, ki je Blaža očarala že prvi dan, ko je prikorakala na fotografiranje kar v poročni obleki. Čeprav je Blaž začutil globoko povezanost tudi z Arijanno, je bila kemija med njim in Kristino enostavno premočna. Opazil jo je lahko vsak, izjema pa niso bili niti naši komentatorji v oddaji Vrtnice in vino, ki so Blaževo finalno odločitev pričakali v družbi nekaterih že izpadlih tekmovalk.

Komentatorska oddaja Vrtnice in vino je bila tokrat videti malce drugače, komentatorje so namreč obiskale nekatere že izpadle tekmovalke. Janu in Evi se je pridružila zgovorna in razigrana Eva Novak, Nušo in Ajlo je obiskala iskrena in zabavna Žana Grad, Luki in Maruši pa se je pridružila vedno nasmejana Tina Blašković. Skupaj so še zadnjič letos pokomentirali dogajanje v najbolj priljubljenem resničnostnem šovu pri nas.

Vrnile so se že izpadle tekmovalke, da komentirajo Blaževo končno odločitev.
Vrnile so se že izpadle tekmovalke, da komentirajo Blaževo končno odločitev.FOTO: POP TV

Pred Blaža je prva stopila Arijanna in čeprav je bila v rdeči bleščeči obleki videti naravnost čudovito, ji Blaževo srce ni bilo naklonjeno. Dejstvo, da se je Blaž odločil slediti srcu, je navdušilo tudi gledalce, šokirala pa jih je Arijannina izjava, ki je sledila zavrnitvi. Več v spodnjem video posnetku.

Nato je prišla na vrsto Kristina. Čeprav je Jana za trenutek zaskrbelo, da Blaž ne bo izbral nobene izmed deklet, je na koncu le podelil zadnjo vrtnico. Kljub temu da so se tudi Tina, Žana in Eva borile za Blaževo srce, ob ogledu posnetkov kemije med Kristino in Blažem niso mogle zanikati niti one. 

Kemija med Blažem in Kristino navdušuje gledalce
Preberi še
Kemija med Blažem in Kristino navdušuje gledalce

V kolikor ste zamudili pestro dogajanje v šovu Sanjski moški, vas celotna sezona že čaka na VOYO, kjer si lahko ogledate tudi prigode naših simpatičnih komentatorjev s kavča.

Blaž pa je tudi eden izmed letošnjih kandidatov, ki se borijo za naziv najbolj seksi znanega Slovenca leta 2022. Za svojega favorita lahko glasujete TUKAJ. 

Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2022?
Preberi še
Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2022?
Kristina Miler: 'Ljubezen obstaja in jaz sem to našla.'
Kristina Miler: 'Ljubezen obstaja in jaz sem to našla.'FOTO: POP TV
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368