Zadovoljna.si
Sanjski moški

Oddaje

Sanjski moški poskrbel za še eno presenečenje

M. A.
29. 04. 2021 07.45
0

Vsi tisti, ki Gregorju Čeglaju ne sledite zgolj ob koncih tedna v šovu Sanjski moški, temveč ga spremljate tudi na družbenih omrežjih, ste ta teden zagotovo opazili, da je poskrbel za kar nekaj presenečenj. Najprej se je podal v kuhinjo MasterChef, nato pa svojim sledilcem še izpolnil željo in poskrbel za glasbeno presenečenje.

Da je Gregor Čeglaj moški, ki ga zanima ogromno stvari, je postalo jasno takoj, ko smo ga spoznali v šovu Sanjski moški, prav tak vtis pa je pustil že na prvem intervjuju, ki smo ga z njim opravili še pred začetkom snemanja šova. Ko je beseda nanesla na prosti čas in hobije, je priznal, da obožuje nogomet in da treninge v obdobju karantene zaradi pandemije covida-19 tudi močno pogreša, sicer pa ne more niti brez treningov v fitnesu in pohajkovanja po hribih in gorah. Vsem tem aktivnostim pa je skupna glasba: "Glasba je ves čas prisotna v mojem življenju, brez glasbe ne morem," nam je priznal Gregor, a takoj dodal, da se z njo ni nikoli profesionalno ukvarjal, pa čeprav v njem morebiti tli tudi ta želja.

Prav na praznični torek pa je Gregor svojim sledilcem na Instagramu sporočil, da je sklenil sprejeti nov izziv. Sprva je ostal skrivnosten, kot možnosti pa je med drugim ponudil snemanje svoje nove pesmi ali pa kuhanje z Alano Vrviščar, zadnjo izpadlo tekmovalko v letošnji sezoni kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija. Čeprav je pozneje razkril, da se je družil prav z njo, pa so ga številni oboževalci spodbudili tudi k petju ... Gregor, ki smo mu med snemanjem šova sledili tudi mi, pa je že zapel tudi za naš portal. Več v spodnjem videu.

Ta konec tedna pa ne zamudite novih dogodivščin v šovu Sanjski moški, ki na POP TV prihajajo v soboto in nedeljo ob 20.00. Nekaj deklet spet čakajo romantični zmenki, Gregorjeva prijateljica Tjaša pa bo razkrila svojo pravo identiteto in tako poskrbela, da se ji bodo številna dekleta začela dobrikati in se do nje obnašati drugače, saj bo prav ona izbrala naslednjo srečnico, ki bo z Gregorjem preživela nekaj časa na samem ...

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Bitka za Gregorjevo srce se ta konec tedna na POP TV nadaljuje.
Bitka za Gregorjevo srce se ta konec tedna na POP TV nadaljuje.FOTO: Ana Gregorič
Sanjski moški
Sanjski moški FOTO: POP TV


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493