Zadovoljna.si
Skrito v raju

Oddaje

Kaj se bo ta teden dogajalo v seriji Skrito v raju?

E.R.
14. 04. 2024 05.00
0

Nov teden prinaša nove epizode priljubljene slovenske serije Skrito v raju, ki bodo znova postregle s sočnimi zapleti.

Ponedeljek:

Edvard je po pretresljivi novici prepričan, da je šla Julija tokrat predaleč. Ines se odloči, da bo pomagala Meri. Renato in Frenk prepričujeta Hrvoja, da jima prepusti nočno varovanje kampa. Matej gre na zmenek na slepo, Mark pa odpelje Laro na romantičen izlet.

Matej Zemljič iz Skrito v raju iskreno o snemanju intimnih prizorov
Preberi še
Matej Zemljič iz Skrito v raju iskreno o snemanju intimnih prizorov

Torek:

Pečniku uspe do kosti prestrašiti Julijo, medtem ko se Meri odloči, da bo preprečila Renatov zlobni načrt. Mark in Lara na morju doživita nesrečo. Nada sumi, da Julija ve za njeno druženje z Davidom.

To se bo ta teden dogajalo v Skrito v raju
Preberi še
To se bo ta teden dogajalo v Skrito v raju

Sreda:

Očitno je bila v kampu burna noč, saj je že navsezgodaj tam policija. Mark se po nesreči bori z nočnimi morami, Nina pa je prepričana, da je nesreča tudi na Lari pustila večje posledice, kot je pripravljena priznati. David prepričuje Edvarda, naj se pobota z Julijo. Frenk v Merijini postelji najde nepričakovane dokaze.

Kdo je Petra iz serije Skrito v raju?
Preberi še
Kdo je Petra iz serije Skrito v raju?

Četrtek:

Pečnik ima dovolj Julijinih večnih praznih obljub, čas je, da pokaže rezultate. Frenk se sooči z Meri glede svojih odkritij, ona pa mu prizna celotno zgodbo z Renatom. Jana si preko spleta dopisuje z zanimivim moškim.

Gaja Filač razkrila, kaj bi bila po poklicu, če ne bi bila igralka
Preberi še
Gaja Filač razkrila, kaj bi bila po poklicu, če ne bi bila igralka

Petek:

Frenk se fizično loti Renata, ki mu Pečnik naroči, naj pred odhodom iz kampa poskrbi za še en opozorilni spominek za Julijo. Lara se vznemirja, ker se ji zdi, da se ji Mark spet izmika. Mark ji le prizna, da ga je njuna nesreča spomnila na neko staro nesrečo, zaradi katere je hodil na terapije k Nadi. Julijin zasebni detektiv je tik pred razkritjem prešuštva Davida z Nado.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Slovensko serijo Skrito v raju lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do petka ob 20.00! Vsako epizodo pa si lahko že dan pred vsemi ogledate na VOYO.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399