Zadovoljna.si
Skrito v raju

Oddaje

To se bo ta teden dogajalo v Skrito v raju

Zadovoljna.si
08. 04. 2024 13.37
1

Že nestrpno pričakujete nove epizode slovenske serije Skrito v raju? V nadaljevanju razkrivamo, kaj se bo dogajalo ta teden.

Ponedeljek

Edvard ima za Hrvoja končno veselo novico, medtem mora Renato oditi na morje, da bi poskrbel za sabotažo kampa. Lara si napačno razlaga bližino med Mio in Markom.

Kdo je Petra iz serije Skrito v raju?
Preberi še
Kdo je Petra iz serije Skrito v raju?

Torek

Mark in Lara končno prideta skupaj, vprašanje pa je, kako se bo na to novico odzval Dino? Julija je prepričana, da bo Davida in Nado ujela med prešuštvom. Medtem pa Saška še vedno trpi zaradi Dina.

Matej Zemljič presenetil s spremembo videza
Preberi še
Matej Zemljič presenetil s spremembo videza

Sreda

Renato se sredi noči loti sabotaže, pri tem pa ne ostane neopažen. Kmalu zatem Meri v sanitarijah doživi neprijetno presenečenje. Pečnik ima za Julijo dobro novico. Nada in Jana se odločita, da bosta niti ljubezenske usode vzeli v svoje roke.

Tega o Saški iz Skrito v raju zagotovo še niste vedeli
Preberi še
Tega o Saški iz Skrito v raju zagotovo še niste vedeli

Četrtek

Meri se sooči z Renatom glede tega, kar je videla sredi noči, on pa pokaže svoj pravi obraz. Hrvoje izve, da je nekdo namerno sabotiral kanalizacijo, Julija pa se odloči na svojo roko izvedeti, kakšno uslugo je Edvard naredil Stanetu Jamniku.

To je slavna sestra Gaje Filač
Preberi še
To je slavna sestra Gaje Filač

Petek

Edvard je besen zaradi Julijinih spletkarjenj, Pečnik pa je zadovoljen z Renatovim delom v kampu. Nada do Davida goji vse močnejša čustva. Meri žre vsa zadeva z Renatom, a ker se ne upa zaupati Frenku, se odloči po pomoč oditi v Ljubljano. Mladina v kampu organizira nočne straže, da bi ujeli saboterja.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493