Zadovoljna.si
Meet & greet z igralci serije Skrito v raju

Oddaje

Tako bodo poletje izkoristili igralci iz serije Skrito v raju

M.S
20. 05. 2024 05.00
0

Slovenska televizijska serija Skrito v raju je to pomlad navdušila raznoliko občinstvo, ne samo z razburljivo in napeto zgodbo, temveč tudi z lepotami hrvaške Istre. Poleg Ljubljane je bila zgodba namreč posneta tudi v Novigradu na Hrvaškem, kjer je ekipa preživela več kot 100 snemalnih dni na morju v kampu Paradiso. Poklepetali smo z igralci iz serije, ki so tudi v zasebnem življenju veliki navdušenci nad morjem in soncem.

Mila Peršin, ki jo poznamo v vlogi Saške Kovač, nam je v intervjuju zaupala, da bo letošnje poletje eno najdaljših do zdaj in da praktično ne ve, kaj bo počela s toliko prostega časa. Povedala je, da bi si želela na morje, vendar za zdaj še ne ve, kam se bo odpravila. 

Tega o Saški iz Skrito v raju zagotovo še niste vedeli
Preberi še
Tega o Saški iz Skrito v raju zagotovo še niste vedeli

"Jaz sem iz Makarske in sem z morja, tako da bom šel samo domov, ampak zraven pride še vse ostalo spontano," je o svojih poletnih načrtih zaupal Matino Antunović, ki smo ga v seriji spoznali kot Dina Hrvatina. V spodnjem videoposnetku si oglejte, ali igralca raje spita v hotelskih sobah ali v kampih.

Igralce iz Skrito v raju smo spoznali v živo, to so nam povedali
Preberi še
Igralce iz Skrito v raju smo spoznali v živo, to so nam povedali

Ujeli smo tudi Aleša Valiča, ki ga poznamo kot Edvarda Steinerja. Zaupal nam je, da ima velike poletne načrte, ki jih bo izpeljal s svojim avtodomom. Poletnih dni se prav tako veseli Maja Zupan, ki smo jo spoznali kot Petro. Če vas zanima, kaj imata igralca v načrtu za to poletje, ne spreglejte spodnjega videoposnetka.

Vam je uspelo najti kamp, kjer so snemali Skrito v raju?
Preberi še
Vam je uspelo najti kamp, kjer so snemali Skrito v raju?

Sabina Kogovšek, ki jo poznamo v vlogi Julije Steiner Kramarič, bo letošnje poletje večkrat preživela ob morju in najverjetneje tudi v kampu. Zaupala nam je, da je kot otrok s svojo družino pogosto kampirala, največkrat pa so šotorili. "Tudi sama sem bila tabornica in se v tem okolju počutim zelo domače," je priznala Sabina. Povedala je še, da so jo ob prihodu v kamp takoj preplavili spomini. Več si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Matej Zemljič razkril, kako je potekal običajen snemalni dan
Preberi še
Matej Zemljič razkril, kako je potekal običajen snemalni dan
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478