Sodelujte v nagradni igri in osvojite paket zvezkov Najini mostovi

M. A.
07.04.2021, 7:54
0
Si tudi vi pomladnih večerov ne predstavljate več brez napetih zgodb iz osrčja Vipave, ki jih med ponedeljkom in petkom ob 20.00 spremljamo na POP TV? Potem ne zamudite nagradne igre in osvojite paket zvezkov z motivom glavnih junakov.

Medtem ko se bo zaključna sezona serije Najini mostovičez nekaj dni na VOYOpredpremierno že iztekla, pa najnovejše epizode zdaj med ponedeljkom in petkom ob 20.00 spremljamo tudi na POP TV. Počasi, a zanesljivo vse bolj postaja jasno, kaj s seboj prinaša preobrat v razporeditvi moči, ki smo mu bili priča ob koncu prejšnje sezone, še vedno pa stiskamo pesti, da bosta Monikain Kristjanznova našla pot skupaj. Ali ju po petnajstih letih končno čaka srečen konec ali pa se bosta morala sprijazniti, da čas ne prizanaša nikomur in da sta svojo priložnost zamudila? Odgovori na vsa ta vprašanja so vse bliže, do takrat pa sodelujte v nagradni igri in osvojite paket zvezkov Najini mostovi; v vsakem paketu najdete en zvezek A4 in en zvezek A5.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Sodelujte v nagradni igri in osvojite paket zvezkov Najini mostovi.
Sodelujte v nagradni igri in osvojite paket zvezkov Najini mostovi.FOTO: POP TV

Izpolnite spodnjo prijavnico in se potegujte za omenjeni paket, časa pa imate do četrtka, 15. aprila, do 10.00. Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po elektronski pošti. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Najini mostovi
Najini mostovi