Zadovoljna.si
Špela Sever

Oddaje

Noseča misica s svojim glasom ganila občinstvo

Zadovoljna.si
18. 10. 2023 05.00
0

V novi epizodi šova Slovenija ima talent smo spoznali simpatično Špelo Sever, ki je stopila na oder kot prva nosečnica v našem šovu. Špela je lani postala spremljevalka Miss Earth Water 2023 in želi razbiti stereotipe o miss. S svojim nežnim glasom je očarala občinstvo.

V novi epizodi Slovenija ima talent smo spoznali simpatično Špelo Sever, ki je stopila na oder kot prva nosečnica v našem šovu. 21-letna Špela je lani prejela naziv na znanem lepotnem tekmovanju: sodelovala je v tekmovanju Miss Earth Slovenija in prejela naziv spremljevalke Miss Earth Water 2023. "Opazila sem stereotipe o misicah, da niso inteligentne in znajo biti samo lepe. Mislim, da dekleta v sodobnosti vedno bolj premagujemo te stereotipe in dokazujemo, da smo drugačne," je zaupala noseča miss.

Čustvena priredba po zlomu srca pustila žirijo brez besed
Preberi še
Čustvena priredba po zlomu srca pustila žirijo brez besed

Špela je na odru razkrila svoj nosečniški trebušček in povedala, da ima na odru spremstvo. Žirantu Ladu je povedala, da bo lahko že kmalu spoznal njenega novorojenčka, če jo spusti naprej v naslednji krog. Špela se je odločila, da bo zapela pesem glasbenice Miley Cyrus - It's the Climb. S svojim nežnim vokalom je hitro navdušila celo dvorano. Žirantka Marjetka je zaupala, da se spominja tudi svojega nastopa in snemanja glasbenega videospota med nosečnostjo. Zdaj najraje pokaže slike svojima otrokoma Vidu in Oskarju. Ravno Špelin nastop je glasbenici prinesel spomin na stare občutke. Celotna dvorana je Špeli zaploskala v velik aplavz.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Naslednja nedelja, 22. oktobra, obeta nadaljevanje devete sezone šova Slovenija ima talent. Vsako nedeljo nas čakajo trenutki solz, smeha, objemov in zabave za celotno družino. Deveta sezona priljubljenega šova Slovenija ima talent prinaša številne novosti, med drugim pa je v zgodovini šova prvič padlo kar šest zlatih gumbov med avdicijami! Kateri član žirije jih je pritisnil in za koga, bomo izvedeli kmalu. Vse zamujene oddaje pa si lahko ogledate na VOYO!

30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Preberi še
30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493