Zadovoljna.si
Toni Sculac, Gospodin Savrseni

Oddaje

Spoznajte dekleta, ki se bodo potegovala za srce sanjskega moškega

N. Č.
20. 12. 2022 05.00
0

Že nocoj se na POP TV začenja nova ljubezenska zgodba, v kateri bo v šovu Sanjski moški Hrvaške svojo srčno izbranko iskal Toni Šćulac, doktor fizike in predavatelj na Fakulteti za naravoslovje in matematiko v Splitu. Za njegovo srce se bo potegovalo 20 deklet, ki jih lahko spoznate v nadaljevanju. Le katera izmed njih bo Tonija najbolj očarala in osvojila njegovo srce?

To je nov sanjski moški, ki bo iskal ljubezen pred kamerami
Preberi še
To je nov sanjski moški, ki bo iskal ljubezen pred kamerami

Amra Salihćehajić

Amra Salihćehajić prihaja iz Bosne in Hercegovine, rojena pa je na Madžarskem. V šovu 24-letna študentka je vodja razvoja in izvajanja projektov, rada pa ima inteligentne, ambiciozne, romantične in komunikativne moške, najbolj pomembno pa ji je, da njen izbranec brez težav dela na sebi. "Moški, ki bi me osvojil, mora biti svetovljan, človekoljub in preprosto dober človek. Pomembna mi je tudi inteligenca, pa tudi smisel za humor," je v enem izmed intervjujev povedala Amra. 

Amra je ljubezen pred televizijskimi kamerami v preteklosti že iskala, in sicer v resničnostnem šovu Ljubav na selu leta 2016. Šarmantnega kmeta Maria ji sicer ni uspelo osvojiti, morda pa ji bodo tokrat zvezde v ljubezni le naklonjene. 

Amra Salihćehajić
Amra SalihćehajićFOTO: RTL Hrvaška

Stanka Stojanović

Stanka Stojanović je po poklicu modna oblikovalka, študirala pa je novinarstvo. "Zame je ljubezen največje gonilo. Je sreča, je neizmerno spoštovanje in v nas prebudi tisto najlepše," je povedala in dodala, da bodočemu partnerju z njo ne bo nikoli dolgčas.

Stanka Stojanović
Stanka StojanovićFOTO: RTL Hrvaška

Ana Maria Grdić

V šovu 24-letna Ana Maria Grdić prihaja iz Virovitice in velja za nepoboljšljivega romantika, saj verjame v ljubezen na prvi pogled. Njen idealni moški mora biti visok, imeti tetovaže in brado, odvrnili pa jo bodo arogantni bahači, še posebej tisti, ki menijo, da so večvredni kot ostali. Pomembno ji je tudi, da je njen fant zabaven in iskren, predvsem pa si želi, da postane njen najboljši prijatelj.

Ana Maria Grdić
Ana Maria GrdićFOTO: RTL Hrvaška

Bruna Matić

Študentka Bruna Matić prihaja iz Zagreba in že ima izkušnje s kamerami, saj je posnela reklamo za priljubljeno znamko brezalkoholnih pijač. Ko gre za njenega idealnega partnerja, pravi, da mora biti inteligenten, imeti rad živali, njen izbranec pa se mora sprijazniti tudi z dejstvom, da ni preveč romantična oseba. "Moški, ki me lahko osvoji, mora biti pameten, zabaven, ambiciozen in vizualno privlačen," je še povedala Bruna.

Bruna Matić
Bruna MatićFOTO: RTL Hrvaška

Danijela Novaković

Danijela Novaković je rojena na Hrvaškem in živi v Novem Sadu. 33-letna marketinška strokovnjakinja rada potuje, rada ima jahanje, fitnes in adrenalinske športe, njen sanjski moški pa mora biti izredno ambiciozen. "Nisem idealna, bo pa idealno, če ga osvojijo ravno moje pomanjkljivosti," je v intervjuju povedala Danijela. 

Danijela Novaković
Danijela NovakovićFOTO: RTL Hrvaška

Dijana Živković

Dijana Živković priznava, da še nikoli ni izkusila prave ljubezni, v šov pa se je prijavila, ker si želi resne zveze. Nima svojega tipa moškega, želi pa si nekoga, ki jasno vidi njeno oz. njuno prihodnost, nekoga, ki bo vedel, kaj storiti v pomembnih trenutkih življenja, prav tako pa si želi, da si bo njen izbranec vedno vzel čas zanjo. Zase pravi, da je zelo prilagodljiva in potrpežljiva, za svojo največjo vrlino pa šteje svojo zmožnost hitrega odpuščanja.

Dijana Živković
Dijana ŽivkovićFOTO: RTL Hrvaška

Dorotea Živolić

Mlada pevka Dorotea Živolić z umetniškim imenom Dox prihaja iz Poreča, zdaj pa živi v Zagrebu. Dorotea pravi, da je njena prva ljubezen petje, obvlada pa tudi klavir in harmoniko. Ima veliko hobijev, rada pa bi našla tudi osebo, ki ji bo pri vsem tem stala ob strani. Dorotea pravi, da so ji všeč predvsem starejši moški, ki vedo, kaj si želijo tako v življenju kot v zvezi, povedala pa je tudi, da mora biti njen sanjski moški pravi kavalir. 

7 razlogov, zakaj ženske privlačijo starejši moški
Preberi še
7 razlogov, zakaj ženske privlačijo starejši moški
Dorotea Živolić
Dorotea ŽivolićFOTO: RTL Hrvaška

Ela Sučić

Študentka Ela Sučić prihaja iz Kutine, zdaj pa živi v Zagrebu. Verjame v ljubezen na prvi pogled, čeprav pravi, da se ji to žal še ni zgodilo. Obožuje presenečenja, je pustolovska, sodelovanje v šovu pa ji predstavlja pravi izziv. Zase pravi, da je pametna, zgovorna, sposobna, lepa, spontana in samozavestna.

Ela Sučić
Ela SučićFOTO: RTL Hrvaška

Janet Majdandžić 

Janet Majdandžić se je sicer rodila v Nemčiji, a je večino svojega življenja preživela v Zagrebu. Je stevardesa in manekenka, preizkusila pa se je tudi kot voditeljica na lokalni televiziji. Obožuje avtomobile in avtomobilske dirke, svojo nežno plat pa najbolj pokaže na svojem ranču, kjer imajo konje, ovce, zajce, mačke, pse in celo pitone. Zase pravi, da je iskrena in direktna, ljubezen pa ji pomeni izredno veliko.

Janet Majdandžić
Janet MajdandžićFOTO: RTL Hrvaška

Josipa Lauš

Josipa Lauš prihaja iz Karlovca, v šovu je stara 29 let, sebe pa opisuje kot zelo romantično osebo, ki naravnost obožuje vrtnice. "Želim si, da vsako dekle spozna pravo ljubezen, da se zares zaljubi in se bori, da to ljubezen obdrži. Vse ostalo pride samo od sebe, zamujene priložnosti pa se ne vrnejo nikoli," je povedala.

Josipa Lauš
Josipa LaušFOTO: RTL Hrvaška

Karolina Ljiljak

Karolina Ljiljak se je s petimi leti preselila iz Hrvaške v Italijo, nato pa se je ponovno odločila vrniti nazaj na Hrvaško, da bi tam našla ljubezen. Karolina pravi, da se sicer zaljubi precej zlahka, a tistega pravega ji še ni uspelo ujeti. "Zame je ljubezen življenjski slog če širiš ljubezen, jo boš tudi pritegnil," pravi mladenka, ki se v prostem času ukvarja tudi z manekenstvom.

Karolina Ljiljak
Karolina Ljiljak FOTO: RTL Hrvaška

Kristina Tadić

Kristina Tadić živi v Zagrebu, ukvarja pa se s spletno trgovino. Sama pravi, da ji nikoli ni nič težko storiti za ljubljeno osebo. Za seboj ima dolgoletno zvezo, ki se sicer ni končala najbolje, a še vedno verjame, da bo našla idealnega partnerja zase. "Zame ljubezen pomeni spoštovanje, skromnost in zvestobo," je povedala Kristina.

Kristina Tadić
Kristina TadićFOTO: RTL Hrvaška

Maria Horvat 

Maria Horvat je uspešna novinarka, ki je delala tako na lokalni televiziji kot na spletnih portalih, bila pa je tudi voditeljica in urednica športnih oddaj. Privlačijo jo predvsem visoki moški z velikim iskrenim nasmehom, zase pa pravi, da je izredno zgovorna punca z zanimivim karakterjem. "Ko se imata dva rada, morata sklepati kompromise, ker če tega ni, privlačnost in značajske razlike ne morejo preživeti," je še dodala.

Maria Horvat
Maria HorvatFOTO: RTL Hrvaška

Matea Laštro

Za srce sanjskega moškega se bo borila tudi Matea Laštro, ki se ukvarja s cvetličarstvom in frizerstvom. "Ko gre za ljubezen, takoj veš, kje si," pravi Matea in dodaja, da pri njej štejejo le dejanja in nikakor ne besede. Sanjskega moškega namerava osvojiti s prijaznostjo in komunikativnostjo, prav tako pa želi prek oddaje ljudi poučiti o cistični fibrozi, za katero boleha tudi sama. 

Matea Laštro
Matea LaštroFOTO: RTL Hrvaška

Nikolina Dianežević 

Nikolina Dianežević zase pravi, da je izredno aktivno dekle. Ukvarja se tako s fotografijo kot s fitnesom in kuhanjem, prav tako pa rada potuje in se vozi z motorjem. Nikolina ljubezen enači z občutkom doma: "Ta oseba je tvoj dom, tvoj varen pristan in čutiš, da bo vse v redu, ko te objame."

Nikolina Dianežević
Nikolina Dianežević FOTO: RTL Hrvaška

Nikolina Hajtek

Za srce sanjskega moškega se bo potegovala tudi izredno nežna in čustvena Nikolina Hajtek iz Zagreba, ki se nikakor ne boji narediti prvega koraka in razkriti svojih čustev. V šov se je prijavila, ker si želi bolje spoznati samo sebe, prav tako bi bila zelo vesela, če bi v šovu spoznala nekoga, ki bi prepoznal njene potrebe in jo vzljubil.

Nikolina Hajtek
Nikolina Hajtek FOTO: RTL Hrvaška

Olivera Matijević

Svoj šarm bo v šovu pokazala tudi pevka in lastnica priljubljene znamke spodnjega perila Olivera Matijević. Nadobudna pevka išče partnerja, ki bi sprejel njen način življenja in ji bil v brezpogojno oporo. "Ko se zaljubim, ne snamem nasmeha z obraza. Iskreno sem prišla sem zaradi ljubezni in upam, da ga bom osvojila s svojo iskrenostjo, energijo, nasmehom in lepoto," je povedala ambiciozna Olivera.

Olivera Matijević
Olivera MatijevićFOTO: RTL Hrvaška

Polina Horbačova

Študentka Polina Horbačova se je iz Ukrajine preselila na Hrvaško in zdaj živi v Zagrebu. Ob študiju dela kot stilistka in mejkap model, dolgo pa je plesala tudi balet. "Zame je ljubezen absolutno razumevanje med dvema osebama. Ko ti sploh ni treba uporabljati besed, da te človek popolnoma razume. To je popolnoma nova dimenzija razumevanja in občutka povezanosti. Srečen je lahko tisti, v katerega se zaljubim," je povedala Polina, ki ji je pri moškem pomemben videz, ključna pa sta še vedno značaj in obnašanje.

Polina Horbačova
Polina HorbačovaFOTO: RTL Hrvaška

Tamara Mijatović 

Tamara Mijatović je študentka, ki prihaja iz Zagreba. Čeprav je še zelo mlada, pravi, da je zelo neodvisna in ravno zato si želi moškega, ki bo prav tako uspešen in ambiciozen kot ona. "Zame je ljubezen neke vrste pozitivna norost, sploh na začetku," je še povedala.

Tamara Mijatović
Tamara Mijatović FOTO: RTL Hrvaška

Tanja Štrbac

Srce sanjskega moškega bo poskušala osvojiti tudi Tanja Štrbac. Tanja je študirala fiziko in tekstilstvo, toda študij je kmalu opustila, ker se je odločila za spiritualizem. S študijem meditacije je začela na Cipru, nato pa se je vrnila v Zagreb. "Ne vem, če sem kaj posebnega, toda želim širiti ljubezen in pozitivno energijo na vse. Zame je ljubezen navdihujoče dejanje, vse, kar te v življenju navdihuje in ga dela zanimivega, je zame ljubezen," je povedala Tanja.

Blaž in Kristina razkrila, ali sta še skupaj
Preberi še
Blaž in Kristina razkrila, ali sta še skupaj
Tanja Štrbac
Tanja ŠtrbacFOTO: RTL Hrvaška

Ne zamudite nove sezona šova Sanjski moški Hrvaške; prvič že nocoj ob 20.50 na POP TV.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sanjski moški Hrvaške
Sanjski moški HrvaškeFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416