Zadovoljna.si
Toni Sculac, Gospodi Savrseni (2)

Oddaje

To je nov sanjski moški, ki bo iskal ljubezen pred kamerami

M. A.
20. 12. 2022 05.00
5

Potem ko je slovenska različica priljubljenega šova Sanjski moški prišla h koncu, se na POP TV zimski večeri nadaljujejo v romantičnem slogu. Nocoj ob 20.50 bomo spremljali prvo epizodo najnovejše sezone šova Sanjski moški Hrvaške, v kateri bo tokrat ljubezen iskal znanstvenik Toni.

Spoznajte dekleta, ki se bodo potegovala za srce sanjskega moškega
Preberi še
Spoznajte dekleta, ki se bodo potegovala za srce sanjskega moškega

Tretja sezona šova Sanjski moški Hrvaške se na POP TV začenja nocoj ob 20.50, nove epizode pa boste lahko spremljali vsak dan od ponedeljka do četrtka. Tokrat bo ljubezen iskal Toni Šćulac, znanstvenik in univerzitetni profesor fizike, ki je pripravljen na največjo pustolovščino v svojem življenju. Glamurozna potovanja, življenje v razkošni vili in romantični zmenki so le del, ki jih bo doživel očarljivi profesor in dvajset deklet, ki se potegujejo za njegovo srce. Toni za sebe pravi, da je običajen fant, ki iskreno upa, da bo na koncu oddaje našel svojo ljubezen.

Toni Šćulac bo iskal ljubezen v tretji sezoni šova Sanjski moški Hrvaške.
Toni Šćulac bo iskal ljubezen v tretji sezoni šova Sanjski moški Hrvaške.FOTO: POP TV

Ob vstopu v šov je Toni povedal, da je imel v življenju srečo, da je imel možnost svojo največjo strast spremeniti v službo. Deluje namreč kot profesor fizike na Fakulteti za naravoslovje v Splitu, ob tem pa tudi kot znanstvenik na CERN-u, a kljub temu ni tipičen znanstvenik. Svoj prosti čas namreč rad preživi v fitnesu, kjer poskrbi tudi za fizično zdravje, za hrvaški RTL pa je povedal, da sta ga fitnes in posledično tudi bodybuilding navdušila predvsem zato, ker sta za doseganje rezultatov potrebni vztrajnost in potrpežljivost. 

Na vprašanje o ljubezni je odgovoril kot pravi znanstvenik in dejal, da verjame v Einsteinovo teorijo, da je vse relativno in odvisno od tega, iz katerega zornega kota spremljaš dogajanje. "Sodelovanje v tem šovu dojemam na tak način, da bom spoznal različna dekleta, med njimi pa moram najti tisto, ki je prava zame."

"Namesto da bi bil odprt za nova poznanstva in ljubezen, sem ves svoj trud in fokus usmeril v znanost. Najbrž sem se hotel zaščititi, zato sem tako mlad uspel doseči vse, kar sem dosegel," še pove Toni. Spoznajte ga v spodnjem videu.

Toni Šćulac
Toni ŠćulacFOTO: POP TV

Tonijeve ljubezenske prigode in avanture bomo prvič spremljali že nocoj ob 20.50 na POP TV, zamujene epizode pa vas čakajo na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sanjski moški Hrvaške
Sanjski moški HrvaškeFOTO: POP TV

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416