Zadovoljna.si
Kmetija - Suzana, Žan

Oddaje

Prepovedana ljubezen na posestvu: "Sva kot Romeo in Julija"

E.R.
16. 10. 2023 05.00
0

Suzana in Žan sta po zamenjavi tekmovalcev postala prava Romeo in Julija. Njuna ljubezen je namreč zdaj prepovedana na celotnem posestvu. Izjemo predstavlja le trg, kjer se bosta že nocoj stiskala in pred kamero tudi prvič poljubila.

Izselitev Suzane iz Žanove družine je mlada golobčka sicer fizično ločila, a čustva so močnejša kot kdajkoli. Nocoj se bosta na samem dobila na trgu, saj bo Žan želel Suzani pokloniti palačinko. To se bo Suzani zdelo zelo lepo, v zahvalo pa se mu bo privila v objem.

"Ali me kaj pogrešaš," jo bo nato vprašal Žan, Suzana pa mu bo pritrdila. "Počutiva se kot Romeo in Julija. Oba sva vsak pri svoji družini, zato bi temu nekako lahko rekli 'prepovedana ljubezen'. Je pa res, da je za ljubezen potreben tudi kakšen prekršek včasih," bo nato priznal Žan.

Zaljubljenca bosta nato še nekaj časa uživala na klopi, nato pa se bosta v slovo tudi prvič poljubila. "Še dobro, da sva si dala poljubček, da bom lažje zdržala. Njemu pa upam, da ne bo katera druga grela postelje, zdaj ko je postal glava družine."

Se bo njena želja uresničila ali bo morda Žan storil kaj, česar ne bi smel?

Pestro dogajanje v resničnostnem šovu Kmetija lahko na POP TV spremljate od PONEDELJKA DO ČETRTKA ob 21.00! Vsako epizodo pa si lahko dan pred vsemi ogledate na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375