Zadovoljna.si
Šverc komerc

Oddaje

Šverc komerc se seli na nov termin

M. A.
01. 03. 2021 10.15
1

Nocoj ob 20.00 se na POP TV začenja zadnja sezona originalne slovenske serije Najini mostovi, medtem ko se hrvaška serija Šverc komerc seli na 21. uro. Pomladni večeri bodo na POP TV tako v znamenju spletk, skrivnosti in ljubezni; tako v slovenščini kot hrvaščini.

Druga sezona hrvaške serije Šverc komerc se že preveša v drugo polovico, to pa boste lahko od nocoj naprej med ponedeljkom in petkom na POP TV spremljali ob 21.00. V nocojšnji epizodi bomo tako spremljali Miro in Andjelko, ki bosta doživeli napad ljubosumja. Ljubica bo izkoristila priložnost in pobegnila z avtom, a kar skupaj z Nediljkom v prtljažniku. Gordana bo kljub Mijevi prepovedi Anteju naročila, naj Smiljku ukrade dokumente, a Ante bo ostal ujet v pisarni. Medtem pa pri Ivani in Božu vsi živijo kot v župnišču. Potem ko se vseli še Marko, Ivana prosi Petro, naj se pogovori z njim, Božo pa organizira intervencijo, saj misli, da ga bo tako spodbudil k zdravljenju alkoholizma.

To je lepa izvoljenka priljubljenega igralca
Preberi še
To je lepa izvoljenka priljubljenega igralca
V seriji Šverc komerc boste lahko od nocoj dalje uživali med ponedeljkom in petkom ob 21.00.
V seriji Šverc komerc boste lahko od nocoj dalje uživali med ponedeljkom in petkom ob 21.00. FOTO:

Vsi ljubitelji priljubljene slovenske serije Najini mostovi so lahko v zadnjih tednih že uživali v novih epizodah zadnje 3. sezone, ki si jo lahko predpremierno ogledate na VOYO, vsi ostali pa boste na vrsto prišli nocoj ob 20.00. Potem ko je Kristjan končno spoznal in si tudi priznal, da njegovo srce bije za Moniko, ki ga je v preteklosti želela le zaščititi in nikakor ne izdati, bo zdaj čas, da jo osvoji. Pa bo vse res tako lahko? Pot do resnice vsekakor ne bo enostavna. Tudi Baroni niso tako nedotakljivi, kakor se je zdelo na začetku. Kaj bodo v dogajanje 3. sezone prinesli novi liki in nova razkritja? Novih epizod ne zamudite od ponedeljka do petka ob 20.00 na POP TV.

Že pred časom pa smo se družili tudi z glavnima igralcema, Robertom Korošcem in Mašo Grošelj, ter preverili, kakšen je njun odnos v zasebnem življenju. Zabavni intervju si oglejte TUKAJ

Nova sezona Najinih mostov ima tudi nov termin
Preberi še
Nova sezona Najinih mostov ima tudi nov termin
Nocoj se na POP TV ob 20.00 vrača priljubljena slovenska serija Najini mostovi.
Nocoj se na POP TV ob 20.00 vrača priljubljena slovenska serija Najini mostovi.FOTO: Ana Gregorič

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493