Zadovoljna.si
MasterChef

Oddaje

Takšne igrice se radi igrajo sodniki MasterChefa

M. A.
15. 04. 2021 07.15
3

V prejšnjih sezonah priljubljenega kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija so sodniki tekmovalcem pripravili že številne zanimive igrice, od potapljanja ladjic do pantomime, tudi znameniti človek, ne jezi se ni manjkal. A tekmovalci takšne igrice, ki jih čaka nocoj, zagotovo niso pričakovali.

MasterChef
MasterChef FOTO: POP TV

V nocojšnji epizodi kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija, ki na POP TV prihaja ob 21.00, bomo priča prvemu izzivu v parih, a ta bo prav poseben, saj je pred tekmovalci zabavna igrica, v kateri brez domišljije in dobrega posluha ne bo šlo. Od tega je namreč odvisno, s katerimi sestavinami bodo ustvarjali svojo jed. Par, ki se bo odrezal najslabše, si bo poleg kuharskih težav prislužil še dodatno časovno omejitev. Rezultati kuhanja z omejitvami bodo po eni strani sicer presenetljivo navdušujoči, za eno izmed jedi pa bo Luka Jezeršek pripravil koš za smeti. Pravila tokratne igre si oglejte v spodnjem videu. 

Le najboljši bodo lahko odšli na balkon, vse ostale pa jutri čaka še en izziv. Ta bo mednarodno obarvan, saj bodo tekmovalci pripravljali japonske, mehiške in avstrijske jedi, na izločitvenem testu pa se bodo morali dokazati z veganskim burgerjem. Tudi tokrat bo najslabši izmed tekmovalcev moral svoj predpasnik obesiti na klin. Kdo bo to, si lahko na VOYO ogledate že zdaj, sicer pa ne zamudite jutrišnje epizode ob 21.00 na POP TV.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ne le za nocojšnjo, temveč tudi za jutrišnjo epizodo MasterChef sodniki pripravljajo prav poseben izziv.
Ne le za nocojšnjo, temveč tudi za jutrišnjo epizodo MasterChef sodniki pripravljajo prav poseben izziv.FOTO: POP TV


KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493