Takšni so v resnici tekmovalci Kmetije: Tom razkrinkal prave obraze

M. A.
25.11.2019, 7:56
3
Po napetem petkovem dvoboju v areni je imel Tom lažje delo, a je bila sreča vseeno na Renejevi strani, zato je moral Tom tekmovanje za 50.000 evrov zapustiti. Pred odhodom se je odločil, da vseeno poskrbi za zadnji pretres, zato je Reneju poslal prav posebno pismo, ki je namenjeno zgolj njegovim očem.

Rene Šantić in Tom Zupan sta se v petkovi areni pomerila kot nasprotnika, a ko je Tom areno zapustil, se je odločil, da Reneju vseeno pomaga pri nadaljnjem tekmovanju. Prav zato je še pred odhodom spisal prav posebno pismo, ki ga je namenil zgolj Renejevim očem, v njem pa je zapisal vsa opažanja in ugotovitve, ki jih je v desetih tednih zbral o preostalih tekmovalcih.

PREBERI ŠE
To se je dogajalo v zakulisju Kmetije

Tom je Reneju napisal prav posebno pismo.
Tom je Reneju napisal prav posebno pismo.FOTO: POP TV

"Rene, na Kmetiji ne moreš nikomur zaupati 100 %, vedi pa, da je Luka že v finalu, zato se lahko v težkih situacijah obrneš nanj," je Reneju svetoval Tom, ki je iskreno spregovoril tudi o dvojčkih Klobasa in prav vsakem članu družine, ki je še prisoten na posestvu. Posebej kritičen je bil do Adrijane, opozoril pa ga je tudi na Saro, s katero se Rene sicer v zadnjih dneh zelo dobro razume. Kakšni so tekmovalci Kmetije skozi Tomove oči, ne zamudi nocoj ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa si lahko oddajo ogledaš na VOYO.

PREBERI ŠE
Marjani popolnoma popustili živci: 'Če ga dobim, ga bom zatolkla!'

"Šokirana sem, da Tom ni napisal pisma za dvojčka ali Luko, ampak za Reneja. Človek slej ali prej pokaže svoj pravi obraz," bo Tomovo potezo komentirala Tanja Balabanić, pismo pa ne bo dalo spati niti dvojčkoma, ki bosta sklenila, da bosta pismo našla. Ali jima bo uspelo, bo jasno nocoj ob 20.00.

Kaj čaka Reneja?
Kaj čaka Reneja?FOTO: POP TV